ZAHEER ACEVES SELWYN
The beast inside is sleeping, not dead

      Giechelend aangeschoten haalde Pandora haar schouders op. ‘Oh, je weet wel.’ Zei ze nonchalant en ze maakte de afstand tussen hen weer groter.
‘Nee, vertel. Ik heb reuze benieuwd.’
‘Dat je je niet echt aan regels houdt.. de halve school al hebt gehad.. oh goede cijfers haalt.’ somde ze ietwat achteloos op. Waar zij de afstand zo net weer wat groter had gemaakt, maakte hij hem weer kleiner. ‘En geloof je die verhalen?’ Vroeg hij haar op de man af terwijl hij zijn hoofd lichtjes kantelde en zijn groene ogen zich in die van haar boorde.
      ‘De Zaheer waar ik van heb gehoord zou niet braaf aan een tafel gaan zitten, toch?’ Was haar antwoord. Hij boog zich naar haar toe en bracht zijn lippen naar haar oor. Hij was zo dichtbij dat zijn lippen nog net niet haar huid aanraakte. ‘Daar is maar één manier om achter komen.’
      Hij had haar gevraagd om hem haar wereld te laten zien, waarna hij vervolgens haar hand had gepakt en haar naar buiten leidde. Weg uit de keuken, weg uit het huis. De nacht in.
      De warmte lucht van de broeierige nacht sloeg hen tegemoet. Het was te merken dat ze zomer nog niet over was. De nachten waren nog steeds zacht en warm.
      Achter hen sloot Pandora de deur en draaide zich naar Zaheer toe. ‘Ben jij altijd zo betweterig?’ Vroeg ze hem.
‘Ben jij altijd zo warrig?’ Kaatste hij terug.
      Zonder verder iets te zeggen liep ze naar de brandtrap toe en begon deze te beklimmen. Hij bleef echter onderaan de trap staan en keek omhoog, op dat zelfde moment keek Pandora achterom en hun blikken kruiste elkaar.
      ‘Kom je? Of durf je niet?’ Riep ze naar hem.
‘Ik ben nog even van het uitzicht aan het genieten.’ Riep hij met een jongensachtige grijns op zijn gezicht terug. Besefte Pandora niet dat ze geen broek aanhad?
      Toen Pandora uit het zicht verdwenen was begon ook Zaheer aan het beklimmen van de ijzeren brand trap. ‘Je bent sloom!’ Hoorde hij haar vanaf het dak roepen. Hij grinnikte even. ‘Miste je me nu al?’ Vroeg hij haar toen hij zich bij haar op het dak voegde en naast haar plaats nam. hij volgde haar voorbeeld, vouwde ook zijn handen achter zijn hoofd en maakte het zichzelf gemakkelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen