Bill POV.

"Hey kleine meid van me," zeg ik zachtjes, en aangezien ik zie dat Helene wakker is til ik haar voorzichtig op. "Ik hou zoveel van je," zeg ik en ik houdt haar dicht tegen mij aan.

"Je gaat zeker een geweldige papa voor haar zijn," zegt Tom, die inmiddels ook de kinderkamer is binnengekomen en ik glimlach even.

"Dat is wel waar ik voor ga," zeg ik en Tom knikt begrijpend waarna hij z'n arm kort om mij heenlegt, maar zich ook alweer snel bedenkt.

"Dat weet ik toch," zegt Tom dan waarna hij even streelt over het wangetje van onze dochter. "Als je bij jou thuis hulp nodig hebt voor de kinderkamer, dan sta ik paraat. Ik ga nu gelijk een vervangende juf of meester voor jou regelen," zegt Tom en ik kijk hem niet begrijpend aan. "Ik neem aan dat jij nu toch ook wel verlof wilt," zegt Tom en ik knik even. Nu ik echt bij mijn kleine meid kan zijn wil ik het verlof zeker alsnog opnemen.Een paar dagen zijn voorbij gegaan en vandaag komt Lisa weer bij Tom, maar als ik eerlijk ben, ben ik best wel zenuwachtig. Wat als Lisa het helemaal niet leuk vindt dat ik nu hier ben? Ik weet dat ze mij mag, maar niet ieder kind zit erop te wachten thuis hun meester ook weer te zien, ook al sta ik voor de komende maanden niet voor de klas, maar nog tijdens dit schooljaar zal ik terugkeren, dus dan gaat dat wel zo zijn, ook al zit ik dan waarschijnlijk weer in mijn eigen huisje, maar je weet maar nooit hoe dingen lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dag komt wel weer goed Bill
    Geen zorgen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen