Tom POV.

Wanneer ik beneden de voordeur open en dicht hoor gaan weet ik dat Bill thuis is. "Blijf jij hier lieverd, dan ga ik je papa halen," zeg ik en Teuna knikt waarna ik naar beneden loop. "Het bad staat al klaar hoor," zeg ik.

"Dank je," zegt Bill.

"Geen dank," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang. Ik ga geen afstand houden omdat hij ziek is. Ik slaap naast hem, dus als ik er ook bevattelijk voor ben krijg ik het toch wel.

Wanneer we boven zijn rent Teuna gelijk naar Bill toe en ze geeft hem een knuffel. "Jij snel weer beter papa," zegt Teuna en ik glimlach even.

"Dat hoop ik lieverd," zegt Bill dan zachtjes waarna hij naar mij kijkt.

"Ga maar even naar je kamer lieverd. Dan mag je mij zometeen helpen met een lekker soepje," zeg ik en Teuna knikt waarna ze wegloopt. "Kom," zeg ik dan tegen Bill en ik help hem met z'n kleding, waarna hij het bad in kan.

"Hmm, lekker," zegt hij en ik glimlach even.

"Ik ben blij dat je dat vindt," zeg ik. "Ik kom zo terug," zeg ik waarna ik de badkamer uitloop. "Teuna, kom je voor het soepje!?" Roep ik waarna Teuna er aan komt gerend.

"Ik ook!" Roept ze.

"Natuurlijk lieverd, maar jij krijgt wel lauwe soep," zeg ik dan, want anders brandt ze d'r mondje en dat willen we niet, want ik weet uit ervaring hoe vervelend dat kan zijn en dan zitten we zeker een paar dagen met een huilerige Teuna.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn leuk lief team samen!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen