Nathan keek me raar aan en glimlachte nadat hij me een knuffel had gegeven.

"Waarom heb je dat niet eerder verteld?", zei Nathan en hij deed de afwas terwijl ik op de keukentafel zat. "Gewoon daarom", zei ik. "Dat is geen geldig antwoord", zei hij en hij glimlachte. "Waarom ben je zo blij vandaag?", vroeg ik aan Nathan. Daarom!", riep hij en hij grijnsde.

"Wat heb je uitgehaald? Wat ben je van plan?", zei ik en ik keek naar hem. "Ik ga straks met Mark en de rest trainen op het veld, dat is alles."

"Is dat zo?", zei ik en ik keek hem aan met een gefronste wenkbrauw. "Ja, waarom geloof je me niet?", vroeg hij. "Omdat je de afgelopen week al veel streken hebt uitgehaald" "Dat is helemaal niet waar! Ik heb alleen de pan afgebrand, niets anders erg!"

"Ok, als je naar de rivieroever gaat ga ik mee, mag ik?", zei ik. "Ja ja, je mag meegaan", zei hij om van mijn gezeur af te zijn. Ik wist zelfs dat het hem irriteerde, maar het was wel leuk om te doen. "Hey Nathan, sinds wanneer doe jij de afwas?", vroeg ik. "Sinds dat ik dat wil doen", zei hij en hij keek naar mij. "Heel grappig", zei ik en ik stond op -Hetgeen dat ik allang niet had kunnen doen- en ik ging naar hem toe. Ik legde een hand op zijn schouder en hielp hem een handje mee met de afwas. "Dankje", zei hij en hij gaf me een duwtje. "Waar was dat voor nodig?", zei ik en ik gaf hem een knuffel. "Gaan we?", zei Nathan en hij had zijn voetbal tenue al aan. "Waarom heb je je voetbal tenue nog niet aan?" "Omdat ik nog niet kan voetballen", zei ik. "Anders was ik allang weg", zei ik en ik grijnsde.

"Kom, laten we dan gaan", zei Nathan en hij keek op zijn horloge. "Als we nu vertrekken zijn we zeker wel op tijd"

"Ja, dat denk ik ook", zei ik en ik deed mijn jas aan. "Ik vraag me af wat de jongens zullen denken als ik vermomd ga", zei ik grinnikend. "Zaina!", zei Nathan en hij lachte. Ik deed mijn jas uit en deed Nathans jeans aan en ik deed zijn jas aan, met zijn kap over mijn hoofd.

Reacties (1)

 • MadelynSwift

  Nog een kudo!

  Binnenkort ga ik hem misschien in de spotligts zetten.(doeg)(yeah)

  4 weken geleden
  • ZainaSwift

   Nu ben ik aan de beurt. Bedankt voor de kudo en wat je daarnet schreef... Zal mijn dag perfect maken!:)Maar het hoeft echt niet hoor, ik ben het niet echt waardig


   Ga dood van de spoilers!;)

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen