Flo is een 'one-of-the-guys'-type. Ze is heel open, heel direct en zegt wat ze denkt. Veel mensen vinden haar een beetje gek, maar op een goede manier. Al haar gedachten worden direct uitgesproken en pas achteraf komt ze er pas achter dat het niet altijd handig is.
Ze houdt absoluut niet van roddelen en achterbaks gedoe en hoewel ze niet snel een hekel aan iemand heeft, zal ze nooit een klik hebben met iemand die daar wel van houdt. Niet dat ze onaardig zal doen - ze zoekt dat soort types gewoon niet op. Sowieso vindt ze het vaak leuker om met jongens te chillen, want die zijn vaak makkelijker in de omgang en ze vindt ouwehoeren superleuk.

UITERLIJK
Flo draagt het liefste comfortabele kleding. Ze heeft haar arm vol met festivalbandjes en draagt ook graag shirts van haar favoriete bands: over het algemeen zijn dat rockbands uit de 80's en 90's. Ook heeft ze regelmatig een pet op, zoals op de foto. Soms heeft ze ineens de neiging om zich heel vrouwelijk te kleden en daar wordt altijd verbaasd op gereageerd. Verder heeft ze donkerbruin haar, lichtblauwe ogen en is ze 1.67m lang.

FAMILIE
Flo woont met haar moeder en haar drie jongere broertjes in een klein huisje net buiten de stad. Het is een heel idyllisch huisje, maar ook het enige wat haar moeder kan veroorloven sinds haar vader overleden is aan kanker. Dat is nu vijf jaar geleden, maar Flo's moeder is er nog steeds niet overheen. Daarom vangt Flo vaak haar broertjes op. Twee van haar broertjes (Jeremiah en Matthias) zijn een tweeling en die zijn nu 14, de derde (Sebastian) is een nakomertje en is nu 7. Door deze gebeurtenissen voelt Flo zich vrij verantwoordelijk en kan ze alles makkelijker relativeren. Waarschijnlijk is dat ook één van de redenen waarom ze zo snel moe wordt van vrouwen; die maken zo vaak drama om niks, daar houdt ze niet van.

RELATIES
Timothy
Timothy is haar beste vriend. Ze woonden bij elkaar in de straat, tot Flo's ouders verhuisden naar een groter huis dezelfde plaats. Toch is ze altijd met Tim bevriend gebleven.

Wesley
Via hem heeft ze haar vriend leren kennen, met wie ze inmiddels alweer drie jaar een relatie heeft: Wesley. Hoewel ze niet per se ongelukkig is in haar relatie, heeft ze sinds een paar maanden gevoelens voor Tim ontwikkeld waar ze he-le-maal niet blij mee is. Die probeert ze dan ook koste wat het kost te onderdrukken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen