Bryce kan ontzettend charmant zijn. Hij is op het eerste gezicht ontzettend sociaal en wordt door sommigen ook wel als een player bestempeld. Zijn status in het football-team draagt eraan bij dat meiden zich vaak wel tot hem aangetrokken voelen en daar maakt hij dan ook graag gebruik van. Hij ziet het soms zelfs als een sport om meiden om zijn vinger te winden - en hen tegelijk niet té erg tegen zich in het harnas te jagen dat ze een hekel aan hem hebben, zodat hij ze altijd nog een keer in bed kan krijgen (dat lukt niet altijd).

Hij heeft een grote mond en oogt enorm zelfverzekerd, maar daaronder zit eigenlijk een onzekere jongen die zijn uiterste best doet om zijn werkelijke gevoelens te onderdrukken - namelijk dat hij zich eigenlijk tot mannen aangetrokken voelt. Hij doet zijn best om die gevoelens in een hoekje te stoppen en nooit naar boven te laten komen. Deels omdat zijn beste vriend Jake zo'n enorme hekel aan homo's heeft, en deels omdat hij vanuit huis meegekregen heeft dat het ranzig is dat mannen op mannen vallen.

FAMILIE
Bryce' moeder is al heel lang uit de picture. Zijn ouders zijn nooit getrouwd geweest en in principe is Bryce het resultaat van een scharrel tussen zijn ouders, waarbij zijn vader dan maar met zijn moeder ging samenwonen toen ze zwanger bleek te zijn. Zijn moeder was echter diep ongelukkig en Bryce was zes toen haar affaire met de buurman bekend werd. Zijn vader heeft haar toen het huis uitgezet en gevraagd of ze Bryce niet mee kon nemen, maar dat wilde ze niet. Daarom is hij bij zijn vader gebleven. Die was nauwelijks thuis - hij werkte in de bouw en als hij daar niet was, dan was hij wel in de kroeg te vinden. Zijn vader heeft echter zijn meningen wel duidelijk overgebracht op zijn zoon: vrouwen zijn er om geneukt te worden en hoewel homo's smerig zijn, zijn vrouwen die met elkaar gaan sexy.

RELATIES
Jake
Jake is zijn beste vriend. Al op middle school kwamen ze bij elkaar in de klas en werden ze onafscheidelijk en het was dan ook extra leuk dat ze bij elkaar in het team kwamen in high school.

Shane
Bryce kent Shane ook al vanaf middle school, maar heeft nooit een echte band met hem opgebouwd. Dit komt deels omdat zijn persoonlijkheid minder op die van Bryce aansluit, en deels omdat Bryce zich al vrij snel tot Shane aangetrokken voelde en omdat hij dat niet wilde voelen, is hij de jongen uit de weg gegaan.

Elliott
Elliott en Bryce woonden bij elkaar in de straat en trokken als jonge jongens veel met elkaar op. Toen Elliott echter op zijn veertiende uit de kast kwam en aan Bryce opbiechtte dat hij verliefd op hem was, was hun vriendschap voorbij: zowel zijn vader als Jake zeiden dat hij eigenlijk niet langer met Elliott om moest gaan en Bryce voelde zich niet langer bij de jongen op zijn gemak.

Jennifer
Momenteel heeft Bryce een on-and-off-relatie met Jennifer, waarbij hij tijdens de breaks wel eens met een ander meisje slaapt. Hij is niet echt verliefd op Jennifer, maar vindt haar wel knap en het is een fijne dekmantel van zijn werkelijke gevoelens.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen