Anna is van rijke afkomst en dat is te merken aan haar gedrag. Als enig kind heeft zij nooit leren delen en daardoor is ze nogal verwend. Ze lijkt op het eerste gezicht niet onaardig, maar kan ontzettend oordelend zijn over iedereen die ze als minder acht. Het is dan ook een hobby van haar om een beetje over anderen te roddelen.

FAMILIE
Anna's ouders verwachten ontzettend veel van haar, ook al kennen ze haar eigenlijk niet écht. Ze is eigenlijk opgevoed door haar nanny omdat haar vader altijd aan het werk was en haar moeder zich liever bezighield met haar minnaar, de schoonheidsspecialiste of het shoppen van kleding. Hun huwelijk kent al jaren weinig liefde, ook al waren de twee ooit smoorverliefd op elkaar. Als Anna's moeder niet na zes maanden zwanger was geraakt, waren ze echter nooit met elkaar getrouwd om een schande te voorkomen. Dat heeft nog altijd een bittere nasmaak achtergelaten bij haar ouders. Anna laat dit echter nooit aan de buitenwereld weten en doet altijd alsof haar leven perfect is.

UITERLIJK
Blond, 1,70m, draagt veel make-up maar wel subtiel. Brengt veel meer uren voor de spiegel door dan ze wil toegeven. Draagt altijd kleding die haar lichaam goed laat uitkomen en traint ook veel in de sportschool om zo'n goed lichaam te houden.

RELATIES
Jennifer
Is haar beste vriendin

Jake
Jake is een goede vriend van haar

Ivy
Anna heeft heel veel moeite met Ivy, omdat die meid eigenschappen heeft die Anna ook wil hebben maar dan zonder er moeite voor te doen (terwijl Anna juist héél veel moeite doet).

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen