Elliott is het type 'glas is halfvol'. Sterker nog, hij geeft aan superblij te zijn dat hij überhaupt iets te drinken heeft. Hij is de eeuwige optimist, bijna niet down te krijgen, en als hij het wél is, doet hij er alles aan om zichzelf (of anderen) weer op te beuren. Hij heeft genoeg meegemaakt om hem neer te halen, maar heeft dat juist omgezet tot een enorm optimisme. Het is niet zo dat hij iedereen mag, maar die mensen vermijdt hij gewoon. En als dat niet lukt, dan doet hij zijn uiterste best om zich niks aan te trekken van de schelderijen en pesterijen die hem zijn overkomen.

FAMILIE
Elliott's ouders zijn uit elkaar. Hij is op zijn veertiende al uit de kast gekomen en hoewel zijn moeder heel lief en begripvol reageerde, kon zijn vader er helemaal niet mee dealen en wilde hij eigenlijk niks meer met Elliott te maken hebben. Dit was zo'n enorme teleurstelling voor zijn moeder dat ze hem verlaten heeft. Elliott's jongere broertje Trenton, die maar een jaar jonger is, gaf Elliott de schuld van de scheiding en heeft sindsdien nauwelijks meer een woord met zijn broer gewisseld. Die is ook bij zijn vader blijven wonen, terwijl Elliott bij zijn moeder is ingetrokken.

RELATIES
Jake
Elliott heeft een gruwelijke hekel aan Jake. Doordat Jake een homohaat heeft en Elliott al vrij jong openlijk gay was, was hij vaak het bokje. Niet alleen werden er regelmatig scheldwoorden naar zijn hoofd geslingerd, ook is zijn auto een keer besmeurd en zijn zijn banden lek gestoken, en hebben de jongens hem een keer in de gracht gegooid. Elliott heeft zich sindsdien weten te verweren tegen dit soort dingen en de pesterijen zijn wel enigszins afgenomen toen hij niet langer van zich afbeet maar gewoon zijn schouders ophaalde, al hoort hij nog regelmatig de woorden 'smerige flikker' of 'tyfusnicht'.

Rudie
Hij heeft sinds een paar weken een relatie met Rudie. Het zat er al een tijdje aan te komen (Elliott vond hem heel schattig en leuk), maar het is nu een paar weken officieel aan. Het is de eerste relatie die Elliott heeft gehad, al heeft hij wel veel gedatet in het verleden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen