Bill POV.

"Ik ga Lisa maar even van school halen. Je mag ook mee, dan nemen we Helene mee in de kinderwagen," zegt Tom.

"Ik denk dat we dan in de problemen komen maar haar flesje. We lopen tenslotte toch iets minder snel met de kinderwagen, althans, ik wel," zeg ik en Tom knikt.

"Dan ga ik maar. Tot zo," zegt Tom waarna hij het huis verlaat en ik kijk even naar de babyfoon, maar het is duidelijk dat Helene op dit moment nog heerlijk ligt te pitten. Ik heb altijd gedroomd van vader worden, ook al was dat wel in een andere situatie, maar nu ik bij Helene kan zijn voel ik mij er super bij en omdat ik alsnog die verlof heb opgenomen duurt het wat langer voordat ik Pim weer hoef te zien.Wanneer ik Helene net een flesje aan het geven ben gaat de deur open. "Meester Bill!" Roept Lisa en ze komt naar ons toegerend. "Blijf je hier nu altijd?" Vraagt ze hoopvol en ik glimlach even.

"Nee, ik blijf hier wel een tijdje, maar niet voor altijd. Ik weet zelf ook nog niet precies hoe lang ik hier blijf," zeg ik en ze knikt even, waarna ze Helene een zacht kusje geeft. Ze is lief voor d'r zusje, maar ze heeft natuurlijk al veel geleerd vanwege d'r andere halfzusje bij d'r moeder.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen