Bill POV.

Tom en ik liggen in bed terwijl Tom liefdevol over mijn buik wrijft. "Ik kan niet wachten totdat hij of zij er is," zegt Tom zachtjes en ik knik instemmend.

"Ik maak mij alleen wel zorgen om Florine," zeg ik dan zachtjes.

"Het komt wel goed," zegt Tom zachtjes.

"Haar hele klas heeft haar uitgelachen omdat ze in bed plaste. Ze zal nooit zo zorgeloos kunnen leven," zeg ik en Tom geeft mij een kusje.

"We moeten er gewoon voor haar zijn, dat is het belangrijkst," zegt Tom zachtjes en ik knik even, maar ik vind het wel rot voor haar. Ze heeft ook nog nooit bij een vriendinnetje geslapen en dat gaat ze na vandaag waarschijnlijk ook nooit meer willen.Een aantal weken later.

Dafne POV.

Ik kijk naar de zwangerschapstest tegenover mij, die een positief signaal aangeeft. Gelijk ga ik op zoek naar Herman, en als laatste ga ik z'n kamer in waar ik hem bezig zie met een andere jongevrouw. "Herman," zeg ik dan en gelijk kijkt hij op.

"Kom erbij schatje van me," zegt hij en ik loop dichter hun kant op en Herman ontdoet mij van mijn kleding waarna hij de borsten van die ander kust en daarna achter mij gaat zitten waarna hij langzaam in mij gaat en ik kreun even, maar al veel te snel gaat hij uit mij. "Ik moet in haar komen, vanavond is het weer alleen jij en ik," fluistert Herman waarna hij bij die ander naar binnen gaat en ik zet mij op de rand van het bed en laat mijn handen op mijn buik rusten waar onze kleine nu groeit. Wat als hij inderdaad zoveel kinderen heeft waar hij misschien niet eens iets van weet?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ja daphne
  Luisterde nu maar je vriendin dan zit je nu niet met deze problemen

  Bill komt goed
  Wees er voor je dochter(s)

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen