Tom POV.

"Heeft iemand jou ooit al eens verteld dat jij een geweldige vader bent? Ondanks dat je nog steeds best jong bent," zeg ik.

"Jij bent de eerste, maar ik waardeer echt dat je dat vindt. Jij bent ook een geweldige vader. Ik vind het eigenlijk best meevallen hoe onwennig je soms bent met Kajsa en Klaas. Natuurlijk weet je soms niet hoe je iets moet aanpakken, maar zelfs ik weet dat niet altijd. Kajsa en Klaas zijn tenslotte allebei weer anders dan dat Aly was. Het is elke keer gewoon weer anders," zegt Bill en ik knik even. Ik ben ook heel gelukkig hier met Bill en de kinderen.Wanneer Kajsa en Klaas negen maanden oud zijn neem ik ze mee naar het speelpleintje. Samen met Aly, die dan op de speeltoestellen kan spelen. "Nog even en jullie kunnen hier ook spelen, maar dan beginnen we wel klein," zeg ik, want dat echt klauteren duurt nog wel iets langer. Kajsa kijkt mij dan even waarna ze haar gezicht naar mijn wang brengt, maar in plaats van een kusje krijg ik een kopstoot. "Die controle komt wel," zeg ik zachtjes en ik ga met mijn hand over d'r ruggetje.

"Papa kijk!" Roept Aly, en ik kijk gelijk haar kant uit waarna ze van de glijbaan afgaat. "Leuk he papa?" Vraagt ze en ik glimlach even.

"Heel leuk lieverd. Ga nog maar een keer," zeg ik, wat ze dan ook doet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk!!
    En tom doet het zeker heel erg goed

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen