Dafne POV.

Wanneer Chantal slaapt loop ik naar Herman z'n kamer. "Daar ben je schatje," zegt hij en hij schopt het dekbed van zich af. "Zie je hoef stijf ik ben?" Vraagt hij en ik loop naar hem toe en leg mij tegen hem aan en begin over zijn penis te strelen. "Hmm, heerlijk," kreunt Herman waarna hij z'n hand tussen mijn benen laat glijden. "Gelukkig kan ik er gelijk makkelijk bij," zegt Herman.

"Ik ben zwanger," zeg ik waarna Herman mij aankijkt.

"Dat is geweldig nieuws," zegt hij en hij verplaatst z'n hand naar mijn buik. "Ik kan echt niet wachten," zegt Herman.

"Het wordt bijzonder," zeg ik dan zachtjes en Herman drukt een kus op mijn wang.

"Vergeet de seks, we gaan het anders vieren, kom," zegt Herman en hij trekt z'n boxer aan waarna ik hem naar beneden volg. Herman zet beneden gelijk een muziekje op en pakt mijn handen vast en begint heen en weer te swingen.

"Straks wordt Chantal wakker," fluister ik.

"Dat maakt niet uit. De hele wereld mag weten dat we samen een kind krijgen," zegt Herman en hij drukt z'n lippen op die van mij en ik zoen hem terug.

Bill POV.

"Zei Hannah niet dat ze om twaalf uur thuis zou zijn?" Vraag ik aan Tom.

"Heeft ze zich al één keer aan haar tijd gehouden sinds Dafne bij Chantal is gaan wonen?" Vraagt Tom en ik schud langzaam met mijn hoofd. Ik weet dat Hannah achttien is, maar ik maak mij toch nog zorgen als ze te laat thuis is. Het is ook niet zo dat wij zeggen dat ze twaalf uur thuis moet zijn, dat is een tijd die ze zelf aangeeft, maar ook daar houdt ze zich niet aan. Ik vraag mij af wat Hannah aan het doen is, want soms komt ze wel zes uur later dan twaalf uur s'nachts thuis en dat is wat mij betreft toch zorgelijk.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wat is er met Hannah?
  En Daphne !
  Hij bedrieg je waar je bij stond!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Daar zal je denk ik snel achterkomen:)

   En Dafne moet inderdaad haar ogen helemaal gaan openen, dat dit normaal niet de man is waar ze oud mee gaat worden.

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen