Dafne POV.

Ik blijf met Herman wat door de woonkamer dansen, terwijl we tussendoor soms wat zoenen delen. "Ik hou van je," zegt Herman tegen mij.

"Meen je dat?" Vraag ik.

"Ik meen het echt Dafne. Dat ik af en toe een ander meisje neem doet niks af aan het feit hoeveel ik van je houd," zegt Herman en ik bloos even.

"Ik hou ook van jou," zeg ik waarna mijn lippen die van hem vinden.

"Wat doen jullie nu weer? Ik had je toch gewaarschuwd Dafne," zegt Chantal met een zucht en ik kijk even naar Herman en daarna naar mijn beste vriendin.

"Ze is zwanger lieverd. Je krijgt een halfbroertje of zusje. Is dat niet geweldig!" Roept Herman dan uit.

"Ehm, wat zeg je van nee!? Wie weet hoeveel ik er al heb!" Roept Chantal.

"De meeste van die meiden slikken de pil hoor. Dafne hier is de eerste die zei de pil niet te slikken," zegt Herman en Chantal zucht waarna ze kwaad de ruimte verlaat.

"Chantal!" Roep ik, maar Herman pakt mijn hand vast.

"Ze draait wel weer bij schat. Ze draait wel weer bij."Bill POV.

Wanneer het zes uur in de ochtend is hoor ik de deur pas weer opengaan. Ik heb weer geen oog dicht gedaan en door mijn zwangerschap voel ik dat extra. Ik loop dan naar beneden, waar Hannah bijna tegen mij opbotst. "Hoi pap," giechelt ze.

"Ben je de hele nacht doorgegaan met de drank?" Vraag ik.

'Oh papa, dat had ik toch niet overleefd," giechelt ze nu. Toen de meiden echt klein waren dacht ik altijd dat Dafne afhankelijk was van Hannah. Ze wou nergens heen zonder Hannah, maar sinds Dafne bevriend is met Chantal is die gedachte gedraaid en nu Dafne niet meer thuis woont is het nog zwaarder geworden voor Hannah, maar het is helaas gewoon zo dat Dafne haar eigen persoon is en dat lijkt Hannah moeilijker te vinden dan ik had verwacht.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit is niet goed
    Bij beide meiden niet

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen