Zaheer's dark green sweater • black heels • silver necklace with a P
Giechelend had Pandora Zaheer verteld over de verhalen die ze over hem had gehoord. Het was geen geheim dat hij op Hogwarts bekend stond als Slytherin’s bad boy. Dat moest hij zelf ook wel weten, toch?
“En geloof je die verhalen?” vroeg Zaheer, hij kantelde zijn hoofd iets en Pandora kon haar ogen niet van zijn felgroene afhouden.
“De Zaheer waar ik van heb gehoord zou niet braaf aan een tafel gaan zitten, toch?” zei ze ietwat onschuldig.
Zaheer boog naar haar toe. Pandora wist nog net een zenuwachtige giechel te onderdrukken. Langzaam bracht hij zijn lippen naar haar oor toe. “Daar is maar één manier om achter te komen.”

En dat is precies wat ze deden. Zaheer had Pandora gevraagd om haar wereld te laten zien. Als hij dat echt wilde, dan was dat geen probleem. Toen ze buiten waren en de deur achter zich dicht hadden geslagen had Pandora het gevoel alsof er nog van alles kon gebeurend deze avond. London lag aan hun voeten.
“Ben jij altijd zo betweterig?” Vroeg ze aan Zaheer.
“Ben jij altijd zo warrig?” kaatste hij terug.
Het was niet geen verwijt die ze nog niet eerder had gehoord.
“Meestal wel.” Zei ze dan ook eerlijk. Ze schaamde zich absoluut niet voor die eigenschap.
Zonder op Zaheer te wachten of hem een teken te geven begon Pandora met het beklimmen van de brandtrap naar het dak. “Kom je? Of durf je niet?”Daagde ze Zaheer uit.
“Ik ben nog even van het uitzicht aan het genieten.” Riep de jongen terug.
“Oja, ik was even vergeten dat je nog nooit een meisje naakt had gezien.” Zei ze lachend en ze liet zich op het dak neervallen. De alcohol in haar systeem zorgde ervoor dat ze sneller buiten adem was dan normaal. Ze had deze trap al honderden keren beklommen, maar vanavond had ze er meer moeite mee dan op andere avonden.
Pandora hoorde dat nu ook Zaheer de klim naar boven maakte. Uiteindelijk voegde hij zich bij haar op het dak.
“Miste je me nu al?” Vroeg hij toen hij boven was.
Zaheer kwam naast haar liggen. Pandora keek van de sterren naar de jongen naast haar.
”We hebben niet lang om uit te rusten hoor.” Zei ze, zonder zijn vraag te beantwoorden. “Ik ben niet van plan om hier te blijven.” deelde ze hem mee. “Dus voor onze volgende tussenstop deze avond is het essentieel dat je de volgende vraag beantwoord.” Zei Pandora, ze duwde zichzelf iets omhoog en boog zich over Zaheer heen. “Hou je van dansen?”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen