Bill POV.

Wanneer Laurina weer helemaal klaar is leg ik haar terug in d'r wiegje waarna ik met Tom naar de slaapkamer loop. "Weet je dat ik het geweldig vindt dat je zo makkelijk bereikbaar bent," zeg ik en Tom kijkt mij even verward aan. "Ik bedoel eigenlijk te zeggen dat je het tegenovergestelde bent van Lars. Jij zou mij altijd voor jouw werk plaatsen. Dat deed Lars niet," zeg ik. Het enige wat Tom en Lars gemeen hebben is dat ze allebei superknap zijn.

"Bedoel je te zeggen dat je misschien toch gevoelens voor mij hebt?" Vraagt Tom.

"Misschien. Ik vind het lastig, want niet zo heel lang geleden was ik nog gek op Lars. Is het niet raar dat ik dit dan opeens wel bij jou voel?" Vraag ik.

"Ik denk het niet. Naar mijn idee groeiden jij en Lars al een tijdje uit elkaar," zegt Tom.

"Ja, misschien heb je gelijk," zeg ik en Tom knikt.

"Maar laten we nu maar gaan slapen," zegt Tom en ik knik waarna Tom gewoon dicht tegen mij aankruipt en ik lach even. Tom is echt zo lief.De volgende ochtend staan we al vroeg op, ook vanwege Laurina. Het heeft geen nut om dan nog een keer te gaan slapen tot aan haar volgende flesje, want het is toch al licht. "Ik kan niet wachten tot Rogier er is," zegt Tom ineens.

"Aan het eind van de middag, nog even geduld," zeg ik en ik glimlach even. Ik hoop natuurlijk dat het Tom ook gaat lukken om een goede band met Wess op te bouwen, want dat is de enige voorwaarde die ik nog heb wil ik het met Tom gaan proberen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die voorwaarde is ook wel goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen