Tom POV.

Die avond liggen Bill en ik in bed, maar in slaap komen lukt ons niet. "Er is die jongeren toch wel gewoon verteld dat het de bedoeling is dat iedereen om tien uur in hun hutten is?" Vraagt Bill.

"Als het goed is wel. Dat zouden ze bij het boeken al gezien moeten hebben," zeg ik met een zucht.

"En dan ligt dit huis geen eens rechtsstreeks aan het kamp, want vanaf daar is het huis niet te zien," zegt Bill.

"Dat komt ook voornamelijk door de hoeveelheid bomen hier," zeg ik en Bill knikt even waarna ik uit bed stad. "Ik moet hier wat van zeggen, want dit kan niet twee weken zo door gaan," zeg ik, waarna net Aly en Fabian beiden onze kamer in komen gelopen. "Het is veel lawaai he?" Vraagt ik en ze knikken beiden waarna ik Aly op het bed til en Fabian klimt er zelf op.

"Ik ga even bij de tweeling kijken," zegt Bill en ik knik even waarna ik mij maar weer op het bed terugzet en even later komt Bill terug met de tweeling.

"Ze houden dus echt iedereen wakker," zeg ik met een zucht. Dan zullen ze morgenochtend ook wel te laat zijn voor het ontbijt.

"Ik heb zo'n idee dat de jongeren die hier kwamen een aantal jaar terug de regels wat meer respecteerden," zegt Bill en ik knik even, en dat terwijl ik niet veel anders doe dan de vorige eigenaar.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god eat is echt extreem
    Tom succes met in grijpen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen