Bill POV.

Ik kijk naar Tom en ik kan niet anders dan toegeven dat ik het wel heel lief vind dat hij dit voor mij gepland heeft. Het had niet per se gehoeven, want ik weet hoeveel Tom van mij houdt, maar dit geeft het wel weer wat extra's, en misschien zorgt het ervoor dat ik de volgende keer niet gelijk woedend of jaloers wordt wanneer hij even alleen met Steef is geweest. Ze waren samen in de slaapkamer toen, maar er is niks gebeurt. Dat moet mij toch wel genoeg voldoening geven om te beseffen dat er dan ook nooit meer wat gaat gebeuren.

"Vindt je het lekker?" Vraagt Tom en ik kijk hem verward aan. "Het eten, of je het lekker vindt," zegt hij en ik knik even.

"Het is heerlijk," zeg ik en ik buig over de tafel heen om Tom een kus te kunnen geven. "Echt, ik ben je dankbaar voor deze avond," zeg ik.

"Daar hoopte ik al op," zegt Tom en hij legt z'n hand op die van mij. "Ik beloof je hierbij dan ook dat er nooit iets zal gebeuren tussen Steef en mij. Ik weet dat ik niet samen kan zijn met twee personen en dan is mijn keuze makkelijk. Dan wil ik voor altijd samen zijn met jou," zegt Tom en ik krijg tranen in mijn ogen.

"Je hebt geen flauw idee hoe fijn het is om dat te horen," zeg ik zachtjes.

"Mwaah, ik heb misschien wel een idee daarover hoor," zegt Tom en ik lach even. "Ik heb trouwens ook nog een toetje. Zin in?" Vraagt Tom en ik knik even waarna Tom opstaat om het nagerecht van binnen op te halen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te lief
    Dit echt lief gebaar naar Bill

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen