Tom POV.

"Is Bill degene die over jou heeft heen gekotst?" Vraagt Roman.

"Ja, maar..." Probeer ik.

"Ik snap niet dat je niet kwaad bent. Hij verdient het om weer gestraft te worden," zegt Roman.

"Hij gaat met mij mee naar huis. En denk maar niet dat ik jou gedrag niet aan jouw moeder ga verraden. Ik weet zeker dat ze dat niet goed zou keuren," zeg ik.

"Dat zullen we dan nog wel zien," zegt hij tegen mij waarna hij wegloopt en ik neem Bill met mij mee. "Wat heeft hij precies bij je gedaan?" Vraag ik.

"Gewoon," zegt Bill zachtjes.

"Nee Bill, het is niet gewoon. Dat moet je ook niet gaan denken," zeg ik en hij kijkt mij even aan.

"Okay," zegt hij zachtjes, maar zeggen wat Roman gedaan heeft doet hij niet.Wanneer we bij mij thuis zijn aangekomen was ik mijzelf waarna ik schone kleren aantrek, maar wanneer ik de badkamer weer uitloop hoor ik overgeef geluiden uit de wc komen. Arme Bill. Ik hoop dat ik er voor hem kan zijn vanaf nu. Ik weet zeker dat Bill een gezellige jongen is, maar wat Roman hem heeft aangedaan in combinatie met het overlijden van zijn ouders is hem op dit moment teveel geworden. "Gaat het?" Vraag ik wanneer Bill de wc uit komt gelopen.

"Ja," zegt hij zachtjes.

"Okay, dan ga ik nu met jouw tante praten. Jij blijft hier. Mijn moeder komt toch voorlopig nog niet thuis. Het komt goed," zeg ik, want Roman mag dan wel mijn beste vriend zijn, als hij iemand die juist liefde nodig heeft zo'n kutgevoel weet te geven is het mijn taak om daar een stokje voor te steken. Roman mag daardoor wel kwaad op mij worden, maar uiteindelijk vergeeft hij mij wel weer, de vraag is eerder of ik hem ooit ga kunnen vergeven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben blij dat Bill nu even veilig is

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen