Tom POV.

"Bill, ik hou van je en, alleen van jou," zeg ik dan en Bill kijkt mij aan.

"Dat hoor ik graag. Ik hou ook van jou," zegt Bill en hij staat op waarna hij opstaat en naar mij toeloopt om bij mij op schoot te gaan zitten. "Je hebt mij weer heel gelukkig gemaakt vandaag," zegt Bill en hij drukt zijn lippen op die van mij en zoen hem terug. Die klap van laatst heeft mij doen beseffen dat het bij Bill dieper heeft gezeten dan dat hij liet blijken toen ik hem vertelde over mijn gevoelens voor Steef, maar ik denk dat die gevoelens langzaam via een achterdeur aan het verdwijnen zijn. "Steef is binnen met de kinderen, maar is er een mogelijkheid om naar onze slaapkamer te sneaken?" Vraagt Bill dan ineens.

"Ik heb het raam open laten staan," zeg ik met een knipoog en Bill lacht even waarna we achterlangs gaan om zo via het raam naar binnen te gaan.Een paar dagen later.

Steef POV.

Ik loop met Ida naar de supermarkt. "Ja, dit is de eerste keer voor jou he," zeg ik met een glimlach, maar wanneer ik op kijk zie ik iemand die ik liever niet had gezien. "Leonie," zeg ik zachtjes terwijl het voor mij voelt alsof ik geen lucht meer krijg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god nee!!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen