Maanden later.

Bill POV.

"Tom, waarvoor is dit feestje eigenlijk?" Vraag ik.

"We zijn al een aantal weken helemaal klaar met school. Na de zomervakantie gaat iedereen z'n eigen weg, dus het is eigenlijk een soort afscheidsfeestje," zegt Tom.

"G.Ga jij ook weg?" Vraag ik zachtjes.

"Nee. Ik blijf hier, want waar kan je beter voor dierenarts studeren dan een plek met zoveel beesten?" Vraagt Tom.

"Mijn roeping is ook met dieren, ook al neem ik eerst een tussenjaar," zeg ik zachtjes.

"Je bent nog geen achttien he," zegt Tom.

"Dat weet ik, maar ik heb het echt nodig na het afgelopen jaar," zeg ik zachtjes terwijl er weer een hevige pijn door mijn buik trekt.

"Gaat het?" Vraagt Tom bezorgd.

"Gewoon last van krampen," zeg ik, ook al worden ze heviger en komen ze veel vaker. "Ik denk dat ik even moet liggen, is dat okay?" Vraag ik dan.

"Ja, ga je gang Bill. Daar zijn we toch vrienden voor," zegt Tom en ik knik even, maar in plaats van naar zijn kamer loop ik naar buiten en zoek ik een rustig plekje op. Vandaag was mijn laatste dag op aarde, die pijnen kunnen niet goed zijn, en dan ook nog het feit dat ik vandaag in mijn broek heb geplast, dat gebeurt ook niet zomaar.Wanneer er een uur voorbij is gegaan krijg ik het gevoel alsof ik moet persen, wat ik dan ook doe. Willen mijn organen er uit ofzo? Wanneer ik vanonder daadwerkelijk wat uit mij voel komen trek ik mijn broek en boxer uit waarna het helemaal uit mij glijd. Wanneer ik de baby voor mij zie liggen begin ik snel te ademen, waarna de baby het op een krijzen zet en ondanks de vermoeidheid en de pijn die ik nog voel sta ik op en trek mijn boxer en broek weer aan. Daarna loop ik nog altijd in shock, niet beseffend wat er nu precies gebeurd is, weg. De baby achterlatend.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Dit ga je niet menen!!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Ik vrees ervoor dat het echt gebeurt in het verhaal🤐

   3 weken geleden
  • Luckey

   😱

   3 weken geleden
  • Luckey

   😱

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen