ZAHEER ACEVES SELWYN
The beast inside is sleeping, not dead

      ‘Meestal wel.’ Gaf ze eerlijk en zonder schaamte toe. Dat kon hij eigenlijk wel waarderen aan Pandora, al wist hij niet of dit bewust was of gewoon haar vreemde karakter. De meiden met wie hij normaal gesproken om ging zouden dit nooit toegeven, ook al was het waar.
      Zonder op Zaheer te wachten begon Pandora met het beklimmen van de brandtrap naar het dak. ‘Kom je? Of durf je niet?’ Daagde ze hem uit.
‘Ik ben nog even van het uitzicht aan het genieten.’ Riep hij ongegeneerd terug, terwijl zijn blik omhoog gleed.
‘Oja, ik was even vergeten dat je nog nooit een meisje naakt had gezien.’ Riep ze lachend terug. Hij grinnikte, als dat echt was wat ze dacht had ze duidelijk niet goed naar de roddels op school geluisterd. Pandora mocht denken wat ze wou, hij kwam echter niets te kort in de slaapkamer. Maar kon je ooit genoeg kijken van het zien van naakte vrouwen? Zaheer kon het zich niet voorstellen.
      Nadat Zaheer ook de trap naar boven had beklommen kwam hij naast haar liggen. Haar blik was gericht op de sterrenhemel boven hem, maar verplaatste zich naar hem. ‘We hebben niet lang om uit te rusten hoor.’ Waarschuwde ze hem, zonder zijn laatste vraag - of ze hem nu al miste - te beantwoorden. ‘Heb je haast?’ was zijn reactie daarop, waarna hij zijn armen onder zijn hoofd vouwde en naar de donkere lucht tuurde.
      ’Ik ben niet van plan om hier te blijven.’ Deelde ze hem mee.
Vragend trok hij zijn wenkbrauwen op. ‘Wat dan? Wat ben je van plan, Lovegood?’ Nieuwsgierig draaide hij zijn hoofd naar haar toe.
      ‘Voor onze volgende tussenstop deze avond is het essentieel dat je volgende vraag beantwoord.’ Geamuseerd keek hij haar verwachtingsvol aan. ‘Shoot!’ moedigde hij haar aan.
      ’Hou je van dansen?’ Haar ogen leken te twinkelen in het licht van de sterren boven hen. ‘Wat denk jezelf?’ Grinnikte hij. Verrassend genoeg had hij best een goed ritmegevoel en bewoog hij soepel op muziek. Al twijfelde hij eraan wat Pandora’s precieze definitie van dansen was. ‘Je danst?’ vroeg hij daarom ook een beetje spottend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen