Bill POV.

Maanden gaan voorbij en ik heb het erg naar mijn zin op het werk. Tom heeft inmiddels ook een baan gevonden, dus het gaat echt supergoed. Hij treed dan misschien niet meer op, maar hij werkt wel bij een concertzaal, dus de muziek is voor hem nooit ver. Hij heeft in zijn eerste maand daar al twee wereldartiesten ontmoet en volgens mij vindt hij het echt geweldig.

Wanneer ik Perry heb opgehaald bij de opvang ga ik door naar de na-schoolse opvang waar de meiden op dit moment zijn. Het is wel jammer dat Tom soms net weg is wanneer ik thuiskom, maar dat zorgt er ook weer voor dat Perry niet heel lang op de opvang hoeft te zijn. Ik ben allang blij dat ze het accepteren dat Perry op de dagen dat het nodig is maar een uurtje blijft. Als dat niet okay was hadden Tom en ik een probleem.

"Papa, kijk, dit zijn wij!" Roept Gerdine, die een tekening tegen mij aanduwt.

"Wat leuk. Die krijgt een plekje op de koelkast, sowieso," zeg ik met een glimlach.

"Yaay!" Roept Gerdine en ze slaat d'r armen om mijn been. "Waar papa Tom?" Vraagt ze.

"Die zie je morgenochtend weer," zeg ik tegen haar, want hij gaat pas tussen twaalf en half één thuis zijn. Dan ligt deze kleine meid als het goed is al een aantal uur te slapen. Alleen Perry maakt zijn andere vader vannacht waarschijnlijk nog wel een keer mee.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief!
    Ook zo goed bezig zijn de jongens

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen