Tom POV.

Na een tijdje besef ik dat het mij niet meer lukt om van het feestje te genieten. Ik maak mij teveel zorgen om Bill. Wat als er wat ergs met hem aan de hand is? Het leek niet zomaar pijn dat hij ervaarde. "Het feest is over!" Roep ik dan waarna iedereen gelukkig snel vertrekt.

Zodra ze allemaal weg zijn loop ik naar mijn slaapkamer, maar zie dat Bill daar helemaal niet is. "Bill, waar ben je?" Vraag ik mij hardop af waarna ik snel alle ruimtes langsga, maar nergens is een spoor van Bill. Ik kan ook Leah niet bellen, want die slaapt waarschijnlijk al.

Ik loop dan naar buiten, want misschien is Bill daar. "Bill!?" Roep ik, maar ik krijg geen gehoor waarna ik een zucht laat horen. Hij is nog nooit zomaar verdwenen. Ik wil net weer terug naar mijn huis lopen, wanneer ik een baby hoor huilen. Ik loop voorzichtig op het gehuil af, totdat ik een baby op het gras zie liggen. "Oh, fuck," breng ik uit en ik snel naar het kindje toe waarna ik haar snel in mijn armen neem. Ik neem haar snel met mij mee naar huis, waar ik haar schoon maak, om daarna een oud rompertje van mij bij haar aan te trekken. Gelukkig heeft mijn moeder veel bewaard. "Ik laat jou heel even alleen. Ik ben snel weer terug," zeg ik waarna ik het huis uit snel en naar de buren ren, wetende dat zij ook een baby hebben. Tot mijn opluchting brand er licht, dus ik druk snel op de bel.

"Tom, wat doe jij hier?" Vraagt ze.

"Er zijn nu geen winkels open, dus heb jij toevallig luiers, flesvoeding en misschien ook een reserveflesje?" Vraag ik.

"Ja, natuurlijk, maar waarvoor?" Vraagt ze.

"Ik heb een baby gevonden en ze kan zeker niet voor eeuwig zonder voeding," zeg ik, daarnaast is een luier ook handig, want het zal mij niks verbazen als het rompertje nu al niet meer schoon is.

"Ik haal de dingen voor je," zegt ze waarna ze, ze haalt en aan mij geeft.

"Echt, heel erg bedankt," zegt ze en ze knikt even waarna ik terug naar huis ren om de kleine meid een luier om te doen en ik geef haar ook gelijk een schoon rompertje.

"Dan nu een flesje," zeg ik en ik maak snel een flesje klaar waarna ik de kleine meid in mijn armen neem om haar een flesje te geven. "Voor het gemak noem ik je Loa," zeg ik met een glimlach en zodra het flesje gedaan is zet ik mijn oude wiegje in mekaar. In de ochtend, wanneer mijn moeder weer terug is, bespreek ik wel met haar wat we nu moeten doen en ik pak mijn telefoon om Bill een berichtje te sturen in de hoop dat hij antwoord.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Waar is Bill!!!
    Dit is niet goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen