❂ Pandora Lovegood ❂
Zaheer's dark green sweater • black heels • silver necklace with a P


[/quote]

Zaheer klom het dak van Pandora haar ouderlijk huis op. De sterrenhemel boven hen was prachtig, maar Zaheer zijn gezicht durfde de concurrentie met de schoonheid van de natuur aan te gaan. Zijn gespierde gestalte, perfecte huid en strakke kaaklijn waren simpelweg afleidender dan de sterren boven hen.
“Heb je haast?” Vroeg Zaheer, waarna hij zijn armen achter zijn hoofd bracht. Hij tuurde naar de hemel en Pandora tuurde naar hem. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn om zijn lippen te kussen. Hoe zijn lichaam tegen de hare aan zou voelen. Misschien was het de alcohol die die vragen stelde, maar Pandora kon haar gedachten niet stoppen.
“Nee.” zei ze afgeleid door Zaheer zijn uiterlijk. “Maar ik ben niet van plan om hier te blijven.” Het was een kwestie van tijd voor haar moeder op zoek zou gaan naar hun en dat wilde Pandora voor zijn.
Zaheer trok zijn wenkbaruwen op. “Wat dan? Wat ben je van plan, Lovegood?” Vroeg hij nieuwsgierig en hij draaide zijn hoofd in haar richting.
Pandora vond het vreemd om haar naam uit zijn mond te horen komen. Zou hij haar broer ook zo noemen? Lovegood? Ze ging het hem niet vragen. Op dit moment over Maximus praten zou een echte buzzkill zijn. En dus in plaats van over haar broer te beginnen vroeg Pandora aan Zaheer of hij van dansen hield.
“Wat denk je zelf?” Grinnikte Zaheer. “Je danst?” vroeg hij spottend.
“Niet nu.” zei Pandora hoofdschuddend. Ze legde haar hoofd op Zaheer zijn borst en keek naar de sterren. “Maar straks wel. Straks gaan we dansen.” De hemel was schitterend. De buitenlucht warm. En ze voelde zich rustig nu ze haar hoofd op Zaheer zijn borst liet rusten. “Kijk je wel eens naar de sterren? Waar jij woont?” Vroeg ze hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen