Bill POV.

Wanneer de laatste kinderen het lokaal verlaten voor de lunch glimlach ik even. Het was fijn om ze weer te zien. "Nu kunnen we even alleen met elkaar praten," zegt Pim, die het lokaal binnen komt gelopen, en gelijk verdwijnt mijn glimlach weer van mijn gezicht.

"Serieus Pim? Ik heb niks meer tegen je te zeggen, het is al een tijdje uit, dat weet je," zeg ik en hij schudt z'n hoofd.

"Ik heb het recht op antwoorden," zegt hij. "Jij hebt jouw kind, dus wat boeit het nog dat ik je niet nog een kind zou kunnen geven?" Vraagt Pim.

"Omdat ik niet genoeg van je houdt," zeg ik dan en bij Tom voel ik dat wel. Niet heel lang geleden wou ik Pim, maar ik denk ook dat ik hem niet goed genoeg kende. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nooit echt van hem ben gaan houden.

"Waarom zei je dan niks?" Vraagt hij kwaad en ik zucht.

"Omdat ik jou altijd wou en ik voelde mij er raar bij dat ik toch snel begon te twijfelen toen ik jou eindelijk had," zeg ik, waarna ik mij naar het bord toedraai om het schoon te vegen, maar ineens pakt Pim mij vanachter.

"Geef mij nog één keer seks," zegt hij en hij begint aan mijn rits, maar ik geef hem gelijk een klap. Hij is echt gek geworden!

"Als je dit nog één keer flikt meld ik het bij Tom en dan ben je, je baan kwijt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Pim !!!
    Wat doe jij ! Mafketel

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen