Bill POV.

Wanneer het tijd is voor de meiden om wat voedsel binnen te krijgen zag ik niet aankomen dat het zou eindigen in een waar voedselgevecht. "Dit is zo niet Brenda," zeg ik.

"Zeggen alle ouders dat niet over hun eigen kinderen?" Vraagt Tom en ik knik. Daarnaast kan Brenda natuurlijk met haar vriendinnetje anders zijn dan wanneer ze alleen bij ons is. Wat ik wel zag is dat Channah overduidelijk begon.

"Kom meiden, zo is het genoeg," zeg ik en ik probeer alles weer goed schoon te krijgen terwijl de meiden alleen maar kunnen lachen. "Het is niet grappig," zeg ik met een pruillip waarna Tom Brenda optilt.

"Ik trek haar even schone kleren aan," zegt Tom en ik knik waarna ik naar Channah kijk.

"Eens kijken of jouw moeder iets van schone kleren heeft meegegeven," zeg ik en ik kijk er in. Een schone broek zit er wel in maar een schoon shirtje helaas niet. "Dan moet je maar iets van Brenda lenen," zeg ik, want er zit niks anders op. Ik kan Channah moeilijk de hele middag in vieze kleertjes laten spelen.

Ik loop dan even snel naar boven om daar een shirt te pakken en ik pak een washandje om Channah d'r gezicht schoon te maken waarna ik naar beneden loop. Voorlopig blijft het alleen bij Brenda qua kinderen voor Tom en mij heb ik vandaag besloten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    HahahaxD
    Toch geen kleintje erbij

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen