Bill POV.

Vandaag ga ik voor het eerst terug naar kantoor sinds de geboorte van Amara. "Papa, jij moet thuis blijven," zegt Gretha en ik hurk voor haar neer.

"Jij moet vandaag toch voor het eerst naar school om te wennen kleine meid. In de middag werk ik vanuit huis, dus je bent niet heel lang zonder mij hier," zeg ik tegen haar en ik aai over d'r bolletje, terwijl ze zich aan mij vast blijft houden. Het is bijna net alsof ze bang is dat ik ineens verdwijn wanneer ze mij uit het oog verliest. Zou dat iets te maken kunnen hebben met het feit dat ze iets meer weet over d'r familie? "Ga maar naar papa Tom," zeg ik dan, maar Gretha schudt eigenwijs d'r hoofd waarna ik haar maar optil. "Als je nu braaf gaat luisteren naar papa Tom mag je morgen met mij mee," zeg ik tegen haar en ze knikt vrolijk waarna ik haar bij Tom breng om haar naast hem neer te zetten.

"Hey lieverd," zegt Tom en hij legt z'n arm om Gretha heen.

"Niet vergeten dat ze vanochtend moet wennen op school," zeg ik tegen Tom.

"Dat onthoud ik echt wel. Over een half uur breng ik haar," zegt Tom en ik knik waarna ik Shelley en Tymen ook een kus geef. Het is dat Amara net weer slaapt, anders had zij ook een kusje gekregen.Wanneer ik op mijn werk ben aangekomen zet ik mij neer en Natascha slaat vanachter d'r armen om mij heen. "Zij fijn dat je weer terug bent," zegt ze en ik glimlach even naar haar.

"Het is ook fijn om weer terug te zijn."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw die meid is door alles nog meer aan Bill gaan hangen
    Hahah leuk welkom terug

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen