Tom POV.

"Welk boekje zal ik jou voorlezen?" Vraag ik aan Rogier wanneer ik hem in zijn pyjama heb geholpen en hem heb geholpen bij het tanden poetsen.

"Deze," zegt hij en ik kijk naar de aap aan de voorkant van het boek.

"Één die je nog niet kent dus," zeg ik met een glimlach en Rogier knikt.

"Doe jij ook leuke stemmetje? Ik vind dat grappig," zegt Rogier en ik glimlach even.

"Natuurlijk kan ik dat voor jou doen," zeg ik met een glimlach. Ik heb wel wat gekke stemmetjes in mijn hoofd. ´Wanneer het boekje uit is geef ik Rogier een kusje op z'n voorhoofd. "Slaap lekker lieverd," zeg ik zachtjes waarna ik de kamer verlaat. "Slaapt Wess ook al?" Vraag ik verbaasd wanneer ik beneden kom en alleen Bill zie met Laurina in z'n armen.

"Ja, ik zag dat hij moet was, dus heb ik hem maar iets eerder naar bed laten gaan. Dat is dan het verstandigst om te doen," zegt Bill en ik knik begrijpend.

Wanneer Laurina dan ook weer in d'r wiegje ligt komt Bill ook weer terug en hij kijkt mij even aan waarna hij naar mij toeloopt en z'n lippen op die van mij drukt. "Vast een voorproefje op onze toekomst. Ik kon mij even niet meer inhouden," zegt Bill met rode wangen waarna ik mijn lippen weer op die van Bill druk, totdat we gezamenlijk op de bank belanden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief !!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen