Bill POV.

Een dag na thuiskomst besluit ik maar bij Sam langs te gaan. Dat Lance daar ook is maakt mij niet heel veel meer uit. Vooralsnog doet hij gewoon aardig en ik denk dat als hij het niet meende dat hij allang z'n ware aard aan Sam zou hebben laten zien.

Wanneer ik bij het huis ben druk ik op de bel en Sam doet open, en ik krijg ook gelijk een knuffel van Claire. "Zo, zo, je komt alleen zonder de jongens?" Vraagt Sam en ik glimlach even.

"Die dagen weg met Tom hebben mij veel geleerd. Waaronder dat het okay is om af en toe dingen zonder ze te doen," zeg ik en Sam knikt begrijpend.

"Ik wil mijn neefjes wel zien," zegt Claire dan.

"We gaan daar snel weer heen lieverd. Dan kan je ze zien," zegt Sam tegen zijn dochter en Claire knikt.

"Waar is Lance?" Vraag ik wanneer ik de woonkamer binnenloop.

"Die ligt in bed, maar als het goed is moet hij binnen een week alweer grotendeels pijnvrij zijn," zegt Sam en ik knik even.

"En hoe gaat het met de zwangerschap?" Vraag ik.

"Heel goed. Ik ben gezond, de baby is gezond, dus wat wil je nog meer? Stiekem vind ik het wel jammer dat jij niet ook zwanger bent. Hoe leuk zou het zijn geweest als we als tweeling zijnde op dezelfde dag zouden bevallen," zegt Sam en ik glimlach even.

"Dan moet alles wel heel precies gebeuren," zeg ik lachend en Sam knikt even.

"Maar het gebeurt vaker," zegt hij en ik knik even. Ik ken die verhalen ook wel ja.

"Had jij nog maar iets langer geduld moeten hebben," zeg ik met een knipoog en Sam lacht waarna ik plaatsneem op de bank en hij komt naast mij zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen