Bill POV.

"Ja, Bill en ik zijn tegenwoordig een koppel. Iedereen kan weer verder eten," zegt Tom en ik lach even.

"Tomi toch," zeg ik en hij haalt zijn schouders op.

"Ze zagen het nu toch, dus dan kan ik het net zo goed vertellen," zegt Tom en ik knik even, waarna ik maar begin te eten.Na de pauze lopen Tom en ik richting mijn lokaal. "Pas op, voordat je het weet breekt hij jouw hart ook," zegt Pim ineens tegen Tom.

"Ik zou Tom z'n hart nooit breken," zeg ik zachtjes.

"En dat weet ik. Pim, ik zou het op prijs stellen als je, je niet meer met ons bemoeit," zegt Tom dan en Pim loopt kwaad door.

"Ik haat het dat ik hem telkens tegen moet komen," zeg ik zachtjes. Wat als ik binnenkort dingen moet kopiëren en ik het een keer niet aan een leerling kan vragen? Dan moet ik naar hem toe.

"Ik kan hem ontslaan," zegt Tom.

"Nee, hij heeft z'n geld ook nodig," zeg ik zachtjes.

"Okay, maar als ik hem wel moet ontslaan, laat het mij weten, want dan doe ik dat graag," zegt Tom en ik knik, waarna ik het lokaal in loop en Tom loopt naar zijn eigen kamer. Wanneer bijna alle kinderen er zijn ontbreken alleen Lisa en haar vriendinnetje nog en ik kijk even naar de klok.

"Sorry, ik moet even weg," zeg ik, en ik snel het lokaal uit. Ik wil niet dat Tom zich zorgen hoeft te maken. Ik ga uitvinden waar ze zijn voordat Tom er ook maar iets over hoeft te weten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Bill je moet dit melden

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen