Bill POV.

Wanneer het half één is vertrek ik naar huis, want met het verkeer in New York heb ik die half uur wel nodig om, om één uur thuis te zijn. Ik ben blij dat mijn baas er okay mee is dat ik in de ochtenden op kantoor ben om kledingstukken in elkaar te zetten zodat ik s'middags thuis kan ontwerpen. Natuurlijk kan het soms zijn dat ik hele dagen op kantoor moet zijn om een collectie op tijd af te krijgen, maar over het algemeen is een halve dag op kantoor werken voorlopig de basis.

Wanneer ik thuis ben open ik de deur en gelijk heb ik Gretha in mijn armen. "Dat is nog eens fijn thuis komen," zeg ik en ik druk een kusje op d'r wangetje.

"Papa, ik mistte jou. Jij mag nooit weg hoor," zegt Gretha en ik knik even.

"Ik ga nooit weg, beloofd," zeg ik, terwijl ik haar stevig knuffel.

"Ik begin morgen weer aan een nieuwe shoot, voor een week," zegt Tom, wanneer ik met Gretha de woonkamer in kom gelopen.

"Oh, zo leuk," zeg ik met een glimlach. "Wel in de buurt hoop ik?" Vraag ik.

"Ja, gewoon in New York. Aan het einde van de dag kom ik gewoon thuis," zegt Tom en ik knik tevreden. "Alleen moeten de kinderen morgen dan wel naar de opvang," zegt Tom en ik kijk gelijk even naar Gretha.

"Gretha kan morgen wel voor één keer mee naar het werk. Ik heb wel leuke klusjes die een kind van bijna vier zou moeten begrijpen," zeg ik met een glimlach en Tom knikt waarna ik aan tafel ga zitten om te schetsen en ik geef Gretha ook wat papier zodat zij ook dingen kan tekenen, of wat ze er ook mee wilt doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moet toch een keer weer wennen aan opvang en geen Bill de hele dag

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen