Bill POV.

Gespannen zitten Tom en ik te wachten op het verlossende woord, terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Voor hen zou het ook een bevrijding zijn als we binnenkort naar een grotere woning kunnen. Dat is nog een voordeel, de huidige bewoner verhuist overmorgen al, dus het huis kan snel van ons zijn.

Wanneer mijn telefoon gaat neem ik gelijk op. "Voor twee ton is het huis van jullie," zegt de makelaar dan.

"Top, dank u wel, dat is wat we wouden horen," zeg ik en na nog even wat dingen te hebben besproken hang ik op om Tom stevig te knuffelen. "Als we het financieel op tijd rond krijgen is het huis van ons," zeg ik en Tom glimlacht.

"Dat is geweldig nieuws. Ik ga gelijk met de bank bellen. Het moet geregeld kunnen worden," zegt Tom en ik knik even, het financiële gedeelte dit keer maar aan Tom overlatend.

"Gerdina, Connie, we hebben een huis," zeg ik dan tegen de meiden, terwijl Perry nog altijd z'n eigen ding doet, en nu zelfs aan het zingen is, ook al is het onverstaanbaar.

"Yaay!" Roept Gerdina uit en ik glimlach even.

"We hebben dan ook een tuin. Leuk he?" Vraag ik en de meiden knikken.

"Mogen we dan een schommel in de tuin?" Vraagt Gerdina.

"Dat moet lukken," zeg ik met een glimlach en Gerdina knikt vrolijk. Het is fijn dat Gerdina zo enthousiast is, en Connie ook, net zoals Tom en ik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    De kinderen zijn nu al blij en ze hebben het nog niet eens gezien

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen