Bill POV.

"Even een dagje zo samen met je papa thuis is fijn he," zeg ik tegen Teuna en ze knikt waarna ze d'r hoofd tegen mijn buik laat rusten. "Je mag nog een uurtje slapen," zeg ik dan tegen haar, want daarna is het denk ik wel genoeg. Ze moet tenslotte vannacht ook weer kunnen slapen.Wanneer dat uur om is maak ik haar voorzichtig wakker en ze kijkt mij even aan. "Kom, er is vast wel iets leuks voor jou op tv," zeg ik tegen Teuna.

"Ja!' Roept ze en ik glimlach even. Tom en ik weten allebei dat het belangrijk is dat we Teuna zo snel mogelijk weer een normaal leven laten leiden. Het is gewoon, de overval is gisteren pas gebeurt, dus het is nog zo vers. Teuna heeft dit vandaag nodig.

"Ik hou van je kleine meid," zeg ik.

"Ik ook van jou," zegt Teuna en ik glimlach even waarna ik haar mee naar beneden neem en de tv vast aanzet. "Mag ik pyjama aan vandaag?" Vraagt ze.

"Ja, vandaag mag jij lekker verwend worden," zeg ik met een glimlach en Teuna glimlacht naar mij. Dit is hoe ik mijn dochter het liefst zie. Lachend, met haar prachtige glimlach, zonder die angst in haar ogen die er sinds gisteren regelmatig was.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!
    Lekkere pyjama dag!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen