Bill POV.

Het was niet de meest soepele lesmiddag die ik ooit heb gehad. Nog steeds heb ik niks van Tom gehoord. Ik ruim de klas nog wat op waarna ik besluit dat ik maar ga vertrekken, en onderweg naar huis bel ik naar Tom. "Tomi, hey, weet jij al meer?" Vraag ik.

"De vader van het meisje had een hartaanval. De meiden waren allebei in het ziekenhuis en ook behoorlijk geschrokken," zegt Tom.

"Oh, ja, dat is heftig. Moet ik ook komen?" Vraag ik.

"Nee, haal jij onze kleine meid maar op bij de opvang, dan wacht ik hier tot haar moeder er is zodat ik daarna met Lisa naar huis kan komen," zegt Tom.

"Okay, dan zie ik jullie wel verschijnen," zeg ik, waarna ik ophang. Ik ben opgelucht dat Lisa niks is overkomen. Ik zou er niet aan moeten denken. Ze is niet mijn dochter, maar ze begint langzaam aan wel een soort van dochter te worden. Als Tom en ik ooit trouwen wil ik dat ook eigenlijk pas zodra Lisa naar de middelbare school gaat, want anders mag ik straks haar leraar geen eens meer zijn. Ook al weet ik dat Tom voor mij wel een uitzondering zou maken.

Ik loop naar de opvang waar ik Helene op haal zodat ik naar huis kan gaan. "Je grote zus en je andere papa komen ook snel thuis hoor," zeg ik dan tegen Helene waarna ik het huis binnen loop en mij met Helene op de bank zet.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw te lief
  Gelukkig is alles goed

  2 weken geleden
 • ZainaSwift

  (Y)

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen