Bill POV.

Wanneer Tom aan het werk is vertrek ik naar de abortuskliniek. Ik kan niet iets gaan doen waar ik niet klaar voor ben. Dat is niet goed voor mij, Tom en Brenda. Op dit moment lukt het mij met Brenda allemaal gewoon ook even niet, maar ik ben er van overtuigd dat nu een tweede kind alles alleen maar erger gaat maken.Wanneer ik aan de beurt ben mag ik meelopen. "We willen eerst een echo maken om de zwangerschap te bevestigen," zegt de vrouw en ik knik even waarna ik klaar ga liggen. "Aah, ik zie het kindje al," zegt ze dan en ze kijkt even naar mij. "Als je, je buik schoonveegt kan je daar komen zitten," zegt ze en ik veeg mijn buik af waarna ik mij tegenover haar zet.

"Ik wil hier zo snel mogelijk vanaf," zeg ik.

"Er is een wettelijke bedenktijd. Sneller dan dat zal het niet zijn. Is de vader in jouw leven betrokken?" Vraagt ze dan en even denk ik erover om te liegen, maar ik knik dan toch. "Dan zou ik hem ook graag nog een keer spreken," zegt ze en ik slik even.

"Okay," zeg ik dan zachtjes waarna ik opsta. Hoe ongelukkig ik ook zou worden met nu een tweede kind, Tom gaat hier nooit mee instemmen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Bill dit ga je niet doen
  Je kan dit !

  6 dagen geleden
  • syllie1992

   Bill voelt dat helaas op dit moment (nog) niet zo:(

   6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen