Tom POV.

Wanneer ik bekomen ben van de woede die ik net voelde loop ik terug de woonkamer in en zie hem huilend op de bank liggen. "Kom eens hier," zeg ik zachtjes en ik zet mij bij hem op de bank en gelijk kruipt hij tegen mij aan. "We wouden eerst toch heel graag een tweede kindje," zeg ik, want we hebben daar regelmatig over gepraat. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij nu zwanger is. We waren het nog niet specifiek aan het proberen, maar we deden het niet meer zo veilig als voorheen.

"Dat was voordat Channah bij Brenda kwam spelen," snikt Bill.

"Bill, Channah is een kind apart. Dat Brenda nu toevallig ook mindere dagen kent is maar zo. Ik weet niet wat er precies verandert is, maar ik weet wel dat je het wilt en dat zodra alles weer normaal is in je hoofd ga je spijt krijgen als je een abortus zou laten doen," zeg ik.

"Denk je?" Vraagt Bill zachtjes.

"Ja, dat denk ik. Denk er eens aan dat ik deze keer wel gewoon bij de bevalling aanwezig ben," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Ik heb gewoon ineens de hele tijd het gevoel dat ik het niet zou kunnen," zegt Bill zachtjes.

"We doen het samen Bill. Sorry dat ik net gelijk kwaad werd. Ik weet dat het niet goed met je gaat," zeg ik, want ik denk dat ik nooit kwaad had mogen worden. Ik wil dat Bill weer gelukkig kan zijn, en ik weet dat het wel weer goedkomt. Hij deed het altijd super met Brenda, en de Bill die hij toen was komt vast snel weer terug. Dat moet haast wel, want ik weet dat, dat de echte Bill is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Is goed dat ze praten
    Ze kunnen dit aan

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen