Tom POV.

Wanneer de fotograaf weer vertrokken is, wil ik ook gelijk vertrekken, maar Samantha pakt mijn hand vast. "Het spijt me," zegt ze en ik kijk haar even aan.

"Het is al okay," zeg ik.

"Ik had niet met je mogen flirten en je al helemaal niet mogen verleiden," zegt ze.

"Gebeurt is gebeurt," geef ik als antwoord.

"Dat wel, het was echt fijn, maar het spijt me wel. Toen ik je voor het eerst ontmoette was het voor mij liefde op het eerste gezicht. Ik had moeten vragen of je überhaupt single was," zegt ze.

"Dus, je hebt gevoelens voor mij?" Vraag ik en Samantha knikt.

"Maar ik zal er niks meer mee doen," zegt ze, maar in plaats van dat ik dat accepteer zoen ik haar en leg mijn armen om haar heen. "Tom," zegt ze zachtjes.

"Nee, het is okay," zeg ik en ik doe haar slipje naar beneden waarna ik mijn eigen broek open. Ik duw haar dan tegen de muur waar ik haar rok wat omhoog duw zodat ik in haar kan gaan.

"Oh Tom," kreunt ze. Ik weet niet waarom ik mij zo voel bij haar. Ik wil niet cheaten op Bill, maar iets aan Samantha zorgt ervoor dat ik dit moet doen.

"Ja, Sam!" Roep ik, want haar hele naam is te lang.

"T.Tom," kreunt ze en niet veel later komen we allebei klaar. "Wow, ik hou van jou," zegt ze zachtjes en ik knuffel haar even.

"Laten we dat drankje toch maar doen," zeg ik en ze knikt, waarna we ons fatsoenelijk maken en naar een café vertrekken, waar ik Samantha beter leer kennen.Na dat gezellige drankje vertrek ik toch naar huis en open de deur. "Dat moet papa Tom zijn," hoor ik Bill al zeggen en hij komt samen met Gretha naar mij toegelopen.

"We hebben gekookt voor jou papa!" Roept Gretha vrolijk uit.

"Dat zal dan vast lekker zijn," zeg ik en Bill glimlacht naar mij waarna hij mij een zoen geeft.

"Zoals altijd uit liefde gemaakt," zegt Bill waarna ik hem een stevige knuffel geef.

"Je bent de liefste," zeg ik zachtjes. Hij mag nooit weten dat ik iets voor iemand anders voel, want dan ben ik hem echt voor altijd kwijt. Ik herinner nog hoe het ging nadat ik Nicole had gekust, en dat was nog vrij onschuldig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh Tom
    Wat een sukkel ben je nu

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen