Tom POV.

Wanneer het ochtend is help ik Sophie, terwijl Loa uit zichzelf naar ons toekomt. "Waar is Loulou?" Vraagt Loa, zoals ze mijn nu ex, Louise, is gaan noemen.

"Die komt niet meer terug. Het spijt me," zeg ik tegen Loa. Het voelt tegenover mijn kinderen als falen. Ik weet dat Loa in zeer korte tijd gek op Louise is geworden. Daarom dacht ik dat het goed zat, maar blijkbaar niet.

"Oh," zegt Loa zachtjes en ik zie de tranen opkomen.

"Maar aan de andere kant. Sophie heeft jullie andere papa gisteren al ontmoet, dus vandaag gaan we even bij hem langs," zeg ik, waarna Loa de kamer uit rent en ik zucht even waarna ik naar Sophie kijk, die mij duidelijk probeert te vinden en gelijk hurk ik voor haar neer. Ik leg haar handjes op de mijne waarna ik gebaar dat het mij spijt en ook aan haar uitleg dat Louise weg is en ik geef Sophie een knuffel. "Het komt wel goed," gebaar ik dan waarna ik recht ga staan en zodra Loa uiteindelijk toch uit d'r kamer is en heeft ontbeten kunnen we gaan.Bij het bed and breakfast vraag ik naar Bill z'n kamer waarna ik de meiden meeneem, om dan op zijn deur te kloppen, totdat hij open doet. "Kom binnen," zegt Bill met een glimlach, waarna we naar binnen lopen.

"Jij blijft echt deze keer, toch? Louise, mijn vriendin, of nu ex is vertrokken en de kinderen mogen echt niet nog meer gekwetst worden," zeg ik en Bill knikt.

"Ik blijf, daar kan je van op aan."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat is je geraden nu ook!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen