Bill POV.

Wanneer het ochtend is moet ik lachen omdat Aly nog heerlijk ligt te slapen. Zachtjes schudt ik d'r wakker. "Jij wou toch zo graag naar school?" Vraag ik en gelijk schiet ze overeind.

"Ik naar school! Yippie!" Roept ze vrolijk uit en ik lach even. Ze is echt een schatje. Tom en ik zouden willen dat Fabian nog zo enthousiast was. Het enige wat hij leuk vindt is met zijn vriendjes spelen, maar dat kan in de vakantie ook, zegt hij dan.

"Ik ga Fabian wel wakker maken," zegt Tom.

"Succes schat," zeg ik en ik neem Aly met mij mee zodat ik haar kan klaarmaken. "Lieverd, kan je echt geen seconde stilzitten?" Vraag ik.

"Nee, ik wil naar school!" Roept ze en ik schud mijn hoofd.

"Maar je moet nu wel stilzitten schat, anders krijg ik je haar niet goed," zeg ik en met tegenzin gaat ze toch stilzitten en ik glimlach even. "Zo, perfect," zeg ik wanneer haar haar klaar is, waarna Tom met de tweeling de woonkamer in komt gelopen. "Waar is Fabian?" Vraag ik.

"Zich aan het klaar maken, zegt ie," zegt Tom.

"Ach, laten we dat dan maar geloven," zeg ik waarna ik opsta om naar de keuken te lopen voor het ontbijt, want niemand gaat hier de deur uit voordat ze wat gegeten hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ontbijten is ook goed voor ze
    Ze is echt te blijxD

    1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen