Point of view Harry.

Ik stap in de auto , wil me auto starten maar laat mijn sleutel vallen, ik mompel grommend tegen mezelf ''wat ben ik een onhandige kluns''. Wanneer ik uit eindelijk mijn auto heb gestart , Schreur ik naar het vliegveld.
Als ik aan de balie sta kom ik eerst op adem,de vrouw achter de balie kijkt me vragend aan. ''mag ik een ticket voor het eerste vliegtuig die naar London gaat?''. Ik kijk even naar mezelf in een spiegel die achter de balie staatv"Damn, waarom moest ik alweer verhuizen naar LA".
De vrouw achter de balie komt terug gelopen en kijkt me lief aan " de eerst volgende vlucht is over 5 uur" ik knik dankbaar naar haar " dankjewel" ik doe alles wat ze vraagt of wat ik er voor over moet hebben.
Ongeveer 15 uur later sta ik op london airport, zenuwachtig te wachten op mijn tas .
Neem een taxi en bel 15 min later aan bij haar huis. Ik Wiebel zenuwachtig heen en weer op me benen, als uiteindelijk de deur open gaat.

Point of view Lilly.
Ik neurie vrolijk terwijl ik de was aan het ophangen ben, kijk stiekem in de spiegel en giechel "2 maandjes in me buik alweer , hoe is het toch mogelijk, dat er zo een wondertje in mijn buik groeit.
Ik schik even op als ik de deurbel over hoor gaan.
ik laat de was voor wat het is, loop nieuwsgierig naar de deur en doe open "Hi?" Ik glimlach naar Harry, ben te vrolijk om me humeur te verpesten. "Lieve Lilly '', hij kijkt even twijfelend. ''ik zou dolgraag de vader zijn van ons kindje".
Ik kijkt hem verbouwereerd aan, maar glimlacht daarna " hoe wil je dat gaan doen? met je tournee en al je andere bezig heden".
Hij kijkt me naar denkend aan "Zou je het het leuk vinden om met me mee te touren ? Dan kunnen we daar alles afspreken" Ik kijk hem even bedenkelijk aan en zucht .. Hij knielt voor me en legt zijn voor hoofd op mijn buik en fluistert zacht " Hee kleintje, maak het ons niet te moeilijk , want mama en papa houden van je , vooral papa houd ook van mama ". Ik zie Harry zijn wangen licht blozen.

De rest van de dag helpt Harry met allerlei klusjes in huis , Aan het eind van de dag gaan we lekker buiten zitten in de tuin om de laaste beetjes van de zon mee te kunnen pikken., "ik wil dat je weet dat ik alles voor je ga doen, alles wat je nodig hebt doe ik, als je ergens heen moet zorg ik dat je er komt en ik zal natuurlijk alles betalen wat maar nodig is". Lachend kijk ik Harry aan, "je bent een schat, en ik ben je dankbaar dat je terug gekomen bent"
Dan stelt Harry zich open en verteld over zijn familie, mike zijn broer en Gemma zijn zusje waar hij een sterke band mee heeft. Ze zijn een close familie en hij houd erg van iedereen, hij is een echt familie mens. "Thuis was het ook altijd druk, met vrienden en familie, een heerlijke tijd. Maar genoeg over mij, hoe is jou familie. Zijn je ouders trots op wat je tot nu toe hebt berijkt?" "Nou, mijn moeder is toen ik nog heel klein was overleden''. Ik zucht verdrietig . ''mijn vader heeft daardoor naar de drank gegrepen, Ik ben opgegroeid bij mijn tante, met haar heb ik een sterke en goede band, Ze is een schat en steunt me altijd en zij is inderdaad trots". Harry Kijkt even moeilijk en zegt dat het hem spijt, maar ik wuif het weg. "Ik sta erop dat je mijn familie ontmoet, je vind het vast leuk en zij jouw ook zeker". Lachend kijk ik hoe hij aan het smeken is ''pleasseee''. mee te gaan, uiteindelijk stem ik toe. "Maar als jij mee wilt om mijn tante te ontmoeten".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen