Tom POV.

Hoe kan ik zo dom zijn geweest om mij te verspreken? Hoe lul ik mij hier nu weer onderuit? Ik denk dat er niks anders op zit de waarheid te vertellen. "Laten we ergens een drankje doen. Ken jij een rustig tentje?" Vraag ik.

"Jawel, kom maar mee. Daar kunnen we wel lopend heen," zegt Bill en ik knik waarna ik Bill maar volg, en hij stopt mijn paspoort in zijn tas. Hij neemt de veiligheid wel heel serieus, wat ik ook wel begrijp. Daarnaast was het mijn idee om mijn paspoort aan hem te geven.Wanneer we in een eettentje zitten bestellen we allebei wat te drinken, waarna Bill zich op mij richt. "Dus, vertel. Waarom zou ik een goede koning zijn? Naar mijn weten hebben we hier geen eens een koning," zegt Bill.

"Het gaat ook om een kleine staat, niet ver van hier. Jouw biologische moeder is de koningin," zeg ik.

"Het begint steeds ongeloofwaardiger te worden," zegt Bill.

"Dat snap ik Bill, maar geloof me. Het is de waarheid. Volgens de regels was ze te jong om jou te krijgen, daarnaast was ze ongehuwd, daarom moest ze je afstaan. Nu heeft ze geen troonopvolger, jij bent de enige hoop om een oorlog te voorkomen, want degene die anders de troon over gaat nemen is geen lieverdje," leg ik uit en Bill bijt in zijn lip.

"Ik heb bewijs nodig, want ik geloof je niet."

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Snap wel dat Bill bewijs wilt

    1 maand geleden
  • DoNotBlink

    Dat is een hoop info om te verwerken

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen