Tom POV.

Zoals ik al dacht was de goudvis niet meer in leven, maar ja, dat is hoe het soms gaat. Ik loop dan terug naar Bill en de kinderen en zie dat Bill inmiddels met de jongens aan het spelen is. "Sorry dat het even duurde," zeg ik en ik zet mij bij Bill en de kinderen neer.

"Geeft niet schat. Nadat ik Nicolaas ook gevonden had vermaakte ik mij prima," zegt Bill en ik glimlach even.

"Dat is fijn om te horen," zeg ik, waarna ik naar de kinderen kijk. "Hebben jullie een beetje zin om naar school te gaan?" Vraag ik en beide jongens knikken. Dat de jongens er zin in hebben moet het voor Bill toch ook makkelijker maken, hoop ik.Wanneer de volgende ochtend mijn wekker gaat open ik mijn ogen en ik schud Bill wakker. "We moeten de jongens klaarmaken voor school," zeg ik en gelijk schiet Bill overeind.

"Wat moeten ze mee? Hun drinkbeker met inhoud. Een broodtrommeltje met een tussendoortje erin, ehm, wat nog meer?" Vraagt Bill.

"Ik ga even uitzoeken of ze nog meer mee moeten. Kan jij dan de jongens vast gaan klaarmaken?" Vraag ik en Bill knikt, waarna ik naar beneden loop. Ik dacht dat eten en drinken het enige was, maar ik moet het zeker weten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Team work !
    Dit komt goed Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen