Bill POV.

Wanneer we de badkamer uit zijn gelopen zie ik Tom even naar Gretha kijken. "Kom eens hier lieverd," zegt Tom en Gretha loopt gelijk naar d'r vader toe en geeft hem een stevige knuffel. "Ik wil jou nooit kwijt," zegt Tom en ik bijt in mijn lip.

"Je raakt haar ook nooit kwijt," zeg ik en Tom kijkt even op en hij knikt even waarna hij opstaat.

"Ik ga op bed liggen," zegt Tom waarna hij naar het bed loopt en zich neerlegt.

"Hier, ga maar even tekenen," zeg ik tegen Gretha en ik geef haar papier en een potlood. Wanneer Gretha is begonnen leg ik mij naast Tom op het bed en leg mijn hand op zijn buik.

"Samantha mag natuurlijk nooit zomaar dat kind bij jou weghouden," zeg ik, en misschien is het wat bot om het dat kind te noemen, maar het woord jullie krijg ik ook niet over mijn lippen. Dat idee doet mij nog teveel pijn.

"Ik snap het niet," snikt Tom en ik knuffel hem.

"Ik ook niet," zeg ik zachtjes en ik druk een kus op Tom z'n slaap.

"Ik wil de andere kinderen ook zien," zegt Tom zachtjes.

"Ik bel Nicole," zeg ik dan waarna ik opsta om Nicole te bellen.Wanneer Nicole en de kinderen zijn gearriveerd zie ik Shelley opnieuw kwaad naar d'r vader kijken. "Lieverd, dit is niet het moment om kwaad op hem te zijn," zeg ik tegen Shelley, terwijl Nicole naar Tom toeloopt en hem in haar armen en Tom klampt zich aan d'r vast en ik kijk naar de grond waarna ik de kamer uitloop, gevolgt door Gretha en samen met haar ga ik in de lobby zitten. Het voelde alsof ik daar niet meer nodig was en dat doet pijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je bent harder nodig als je denkt Bill
    Alleen Tom hoofd is een chaos plek

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen