Tom POV.

Als ik eerlijk ben snap ik Bill niet helemaal. Hij doet zo vriendelijk en dat terwijl ik totaal niet vriendelijk naar hem toe ben geweest. "Zal ik hier blijven? Over een uur moeten we toch al naar de controle," zegt Bill.

"Als je daar niks op tegen hebt. Zal ik dan wat lunch regelen?" Vraag ik en Bill knikt, waarna ik dat gelijk regel zodat we eerst wat kunnen eten.



Wanneer het tijd is gaan Bill en ik samen naar de verloskundige en ik moet toegeven, voor mij is het echt spannend.

Wanneer we er eenmaal zijn wordt Bill z'n gewicht gecontroleert, er wordt bloed bij hem afgenomen, waarbij ik wel even wegkijk, en zijn bloeddruk wordt gecontroleert. "Dat ziet er allemaal perfect uit," zegt de verloskundige. "Dan willen jullie nu vast de baby zien," zegt ze waarna Bill gaat liggen en ik zet mij naast hem neer. "Kijk, dat is jullie kleine," zegt ze na een tijdje en ik blijf naar het schermpje staren.

"Wow," breng ik uit.

"Is de baby goed gegroeid sinds de laatste keer?" Vraagt Bill dan.

"Dat zeker, het ziet er goed uit. We checken nu alleen nog de hartslag van de baby en dan is alles top," zegt de verloskundige en Bill glimlacht even en ik kan niet anders dan toegeven dat dit het meest bijzondere is wat ik tot nu toe in mijn leven heb meegemaakt.

Reacties?

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen