Foto bij 28

Harry Pov

Was ze nu helemaal gek geworden? Helemaal gestoord? Was elke hersencel weggesmolten?
Hardhandig duw ik haar in mijn auto en ik rij zwijgend naar huis, ze is wel zo slim niks tegen mij te zeggen. Ze zit in de stoel, beetje in elkaar gedoken en haar ogen staan als een hert in de koplampen van een auto. Ze is bang, boos, gefrustreerd en weet ik veel wat nog meer.
Ik had veel van haar verwacht, maar dit? Ik knijp zo hard in het stuur dat ik zie hoe wit mijn knokkels zijn. Ik kan mijn woede niet onder controle krijgen, het raast door mij heen. Ik kan het niet loslaten, ik zie het grijnzende gezicht van mijn leermeester, fucker! Als hij ook maar denkt dat ik dit met rust laat, hoe durft hij haar zo op de proef te stellen, te laten aanvallen door hun?

Voor een stoplicht steek ik een sigaret op en laat het raam naar beneden glijden, diep inhaleer ik de rook. Ik voel hoe de nicotine in mijn lijf en hersens trekt. Even een seconde ontspanning, het tintelt door mijn lichaam heen en ik zou wel kunnen kreunen van dit gevoel. Maar de auto achter mij toetert en ik zie het groende licht, meteen vervalt het relaxen gevoel en ik stap uit de auto. Met 3 grote passen sta ik voor de auto die agressief naar mij toeterde, ik tik op het raam die open gaat. Zonder iets te zeggen haal ik uit, ik grijp de man zijn haren en ram zijn hoofd keihard op zijn stuur. "Rong moment dude," snauw ik naar hem. Dan neem ik nog een hijs, blaas dit uit richting de verdwaasde man. Die met zijn vingers aan zijn hoofd voelt.
Met iets rustigere passen loop ik terug, stap in en laat de auto onder mij brullen. Zonder naar Bambi naast mij te kijken, want uit mijn ooghoeken zie ik hoe ze zich tegen de autodeur drukt.
Ik scan met mijn ogen de weg, dan geef ik gas en rij door het rode licht. Een piepend geluidje komt over de lippen van Eloise. Ik voel de woede van binnen weer opborrelen en neem nog een trek van de sigaret. Ze is bang als ik door rood rij, maar als ze oog in oog staat met de Sensei, de meester in de vechtsport en zelfverdediging, gaat ze een fucking uitdaging aan?

Met piepende banden stop ik op het pad, waar ik Red zie staan. "Blijf zitten." Een bevel komt uit mijn mond en ze word nog een stukje kleiner en ik zou zweren dat ik een traan zie glijden. Fuck.
Ik stap uit en smijt de auto deur dicht, loop in de richting waar Red op mij staat te wachten. Haar bleke armen over elkaar en een vinger die op haar arm tikt. Terwijl hoor mond heen en weer beweegt door het stuk kauwgom wat ze altijd in haar mond heeft.
"Ik hoorde net wat er gebeurd is, ze heeft serieus Kaill neer gehaald en wilde het tegen Jared opnemen? Jij hebt Jared neer geknald?" Haar scherpe stem valt mijn al slechte humeur aan en ik grom. "Ik heb hem niet neer geknald, hij is er zo weer boven op. En ja, dat deed ze."
Ze rolt met haar ogen, "tem je heks, ze zorgt alleen maar voor problemen." Met 2 grote stappen sta ik voor haar, maar ze kijkt mij ongeïnteresseerd aan. "Neuk haar, dan voel je je beter." Met die woorden tikt ze mij even liefkozend op mijn wang en stapt op haar motor die al klaar staat.

'Badass bitch.'

"Ik meen het Styles, doe iets aan die hormonen want ik word er gek van. Je mag mij ook nemen, maar je weet wat er dan gebeurd." Ze knipoogt en rijd met een hard geluid de weg op. Een grijns speelt om mijn lippen, want de keer dat wij seks gehad hebben is er een hele kamer gesloopt. Wij zaten onder de krassen, schrammen en bijt wonden. Haar buren hadden de politie gebeld, ze dachten dat er iemand vermoord werd. Ze heeft naakt de deur geopend en liefelijk verteld dat er niks aan de hand was. Maar dat was meteen ook de eerste en laatste keer dat we geneukt hebben. Zo wie zo was de relatie vreemd, ik ben haar baas, zo iets werkt gewoon niet.

Voor ik mijzelf omdraai en terug naar de auto loop veeg ik de grijns van mijn gezicht, zulke emoties hoeft ze niet te zien. Als ik bij haar portier sta, ruk ik die open. Ze glijd van de stoel, mijn ogen focussen even op haar dijen, ze zijn stevig en rond. Perfect in ieder opzicht, vrouwelijk en sexy.
Zonder een woord te zeggen draai ik mijzelf om en loop naar binnen, ik hoor haar tippelende voetstappen achter mij. Als ik eenmaal in mijn woonkamer sta en ik hoor hoe ze de deur dicht doet, draai ik mij om. Ik ben mij bewust van de schaduwen op mijn gezicht, de blik die mijn ogen moeten uitstralen.

"Weet je zeker dat je geen doodswens hebt? Want het leek er verdomme op, dat je vanavond zelfmoord wilde plegen!" Ik adem zwaar in en uit, terwijl ik kijk hoe ze langzaam nog meer in elkaar krimpt. "Echt," een harde grom komt over mijn lippen terwijl ik mijn handen in elkaar wring. Ik moet hier weg, anders sla ik de boel helemaal naar de tering. Mijn handen trillen en ik wil mijzelf net omdraaien als ze opeens begint te praten. Ik verstijf als ze opeens bij mij staat en mijn trillende handen vastpakt, ik staar er geschokt naar.

"Het spijt mij heel erg, ik wilde alleen wat over jou te weten te komen. Ik wilde je geen problemen bezorgen, wilde je geen pijn doen." Ik verstrak als ik hoor dat ze inderdaad naar informatie zocht. "En beviel mijn achtergrond je?" Ze schud haar hoofd en ik voel haar handen in de mijne knijpen. "Ik weet alleen dat die kleine oude gek jou vechten heeft geleerd, hij brabbelde nog wat in vage woorden. Maar je moet mij geloven als ik je vertel dat ik je niet wilde kwetsen en mijzelf terugtrok voor ik echte informatie zou krijgen. Het voelde niet goed, dus ik wilde weg."
Mijn lichaam ontspant en ik doe even mijn ogen dicht, ik had moeten weten dat ze haar geen informatie hadden gegeven. Anders stond ze hier echt niet zo rustig, dan had ze niks met mij te maken willen hebben.
Met kracht trek ik mijn handen los en trek haar in een knuffel, ik heb dit contact gewoon nodig en ik negeer haar verbaasde gesputter. Ik verstop mijn neus in haar haren en adem diep in en ontspan compleet als haar armen zich om mij middel slaan en mij terug knuffelt.
"Dus als ik het goed heb begrepen heb jij 1 van mijn bewakers misleid, je hebt thee geweigerd van mijn Sensei en 1 van mijn mannen neergehaald. Dat allemaal in 1 avond, indrukwekkend Honey."
Ze kijkt naar mij op, nog steeds verstrengeld in mijn armen. Ik zie de vermoeidheid over haar gezicht trekken, haar harde trekken ontspannen nu ze weet dat ik niet langer woest op haar ben.

"Ik geef je 2 keuzes waaruit je moet kiezen Angel." Ik buig naar voren en prr in haar oor, geniet van de reactie van haar lichaam tegen de mijne. Ik wrijf nog even mijn mijn neus over haar oor heen, zo zacht. Ik kan niet stoppen met koosnaampjes bedenken voor haar. Ik meen ze ook allemaal, ze is een engel, ze is puur en prachtig. Ik schakel mijn emoties om en bijt zacht in haar oorlel, waar ze tot mijn voldoening van rilt.
"Mijn bed of jouw bed, maar ik wil jou samen met mij in 1 bed. Daar valt niet over te discuteren." Ze verstijft door mijn aanbod, ik weet hoe ze dit moet haten. Net goed, had ze zich maar moeten gedragen.
"Als je niet antwoord kies ik voor je," weer een rilling als ik in haar oor praat. "Kan ik niet gewoon weer op de bank slapen?" "Met of zonder mij?" "Zonder." Ik grijns, ze schrikt van mijn dodelijke maar speelse blik. Voor ze iets kan doen buig ik door mijn knieën en grijp haar middel vast. Ik richt mij weer op en gooi haar over mijn schouder, "je moet eens leren luisteren." Ik geef haar een tets op haar kont, geniet van haar schoppende benen en haar beukende vuisten op mijn rug. Ik stap mijn slaapkamer in, ze zal het misschien niet snappen, maar dit is iets heel persoonlijks. Ik open een kiertje van de deur die ze vanavond heeft open willen trappen.
Met een zwaai gooi ik haar op mijn matras en ik kruip over haar heen, zet mijn handen aan weeskanten naast haar nek en ik duw mijn onderlichaam tegen de haren. Nu ligt ze gedwongen onder mij, stil op het bed. "Je verlaat dit bed niet meer vannacht, als je dat wel probeert... zul je met de gevolgen moeten leven."

Eloise Pov

Geschokt en bang lig ik onder hem, ik knik alleen maar als teken dat ik hem begrepen heb. Dan rolt hij van mij af en stapt van het bed af. Hij rommelt in 1 van de kasten en pakt de zelfde pyjama waar ik eerder in geslapen heb en gooit deze naar mij toe, "kleed je om, ik kom zo terug."
Ik haast mij snel, trek mijn kleding uit en doet de pyjama aan. Netjes vouw ik mijn kleding op en leg ze snel op zijn nachtje, waar ik bijna een fotolijstje van het kastje stoot. Ik pak het vast om het weer goed neer te zetten als ik Harry binnen hoor komen. Ik draai mij betrapt om en heb nu al angst voor zijn reactie, maar hij kijkt mij emotieloos aan als hij naar mij toeloopt. In zijn handen heeft hij een dienblad, met broodjes en een kan water. Hij zet het blad aan de kant en loopt dan naar mij, waar hij het lijstje uit mijn handen pakt. Het bed zakt wat in door zijn gewicht, als hij naast mij neer ploft.
"Dit is mijn moeder, ze is dol op de natuur." Mijn ogen flitsen van de prachtige dame in het fotolijstje naar Harry. Dit stuk informatie is als een klap in mijn gezicht.
"Net als jij, je vertelde dat je houd van de natuur." Hij knikt alleen maar en zet het lijstje terug, dan pakt hij het bord met broodjes en zet het tussen ons in. Terwijl we tegen het hoofdbord van het bed leunen eten we ieder een broodje, "hoe boos ben je op mij?" Er speelt een glimlachje om zijn mond, "ik was eerder bang dan boos. Op bepaalde mensen ben ik woedend, die zullen ervoor betaald krijgen."

'Oké, genoeg over dit onderwerp.'

"Luxe is bezig een schuur voor mij te bouwen, ik heb er 1 ontworpen en hij zegt dat hij hem kan nabouwen." "En wat heb je ontworpen?" Ik pak mijn mobiel en laat hem een foto zien van een klein huisje van hout, ik zie dat hij een wenkbrauw optrek en knikt. "Je bent echt een heks in het groen he, zo in de natuur." Ik geef hem een schuine glimlach, ik ben het ondertussen gewend dat hij mij voor een heks uitmaakt. "Dan hebben we iets gemeen denk ik."
Ik zak in de dekens, ik word compleet overweldigend door zijn geur, door alles wat naar hem ruikt. Als ik zijn roofdier blik zie, weet ik dat hij zich daar heel bewust van is. Maar hij besluit er niks over te zeggen.
Zwijgend liggen we naast elkaar en ik zie steeds het moment voor mij dat hij mij opnieuw en opnieuw uit kut situaties haalt. Ook denk ik aan een kleine Harry, samen met zijn moeder in de natuur. Dat idee maakt mij blij en ik glimlach, hij moet gelukkig zijn geweest op die momenten. Ik kom overeind en leun naar hem toe, waarna ik heel voorzichtig een vlinder kusje op zijn lippen geef. "Dankjewel, dat je mij geholpen hebt. Je hoefde het niet te doen, maar je deed het. Dankjewel."

Het ene moment staar ik nog naar het plafon boven ons en het volgende moment hoor ik dekens ritselen en stort hij zich boven op mij.
Hard drukt hij zijn lippen op de mijne, zijn handen naast mijn hoofd en zijn lichaam schuin op de mijne. Hij roert onze lippen samen en ik voel hoe ik weg zink in de kussens. Zijn lippen zijn zo vol en zo zacht, warm en hij ruikt zo lekker. Mijn handen gaan naar zijn borst, ik wrijf over de zachte stof van zijn shirt waar de Rolling Stones op staan. Hij laat voor een seconde mijn lippen los, maar alleen om ze anders om de mijne te sluiten. Hij heeft nu toegang tot mijn onderlip, die hij dan ook niet met rust laat. Zijn lippen wijken uiteen, zijn tong begeleid mijn onderlip tussen zijn lippen en hij sabbelt en bijt erop. Ik kan mijzelf amper nog beheersen, het is tijden terug dat ik op deze manier affectie heb gehad en ik snak ernaar. Mijn handen grijpen zijn shirt en ik trek hem dichter op mij, terwijl ik voel dat hij mijn tong los laat en zijn weg vervolgt naar mijn kin en wang. Een kreun, heel diep van binnen ontsnapt mij als hij het zachte plekje onder mijn oor gevonden heeft. "Fuck Angel, hou je niet in en geef me al jouw geluiden." Door deze woorden slaak ik een klein kreetje, of is het omdat zijn hand opeens plots mijn borst omvat? Voor ik hem tegen kan houden leunt hij met zijn boven lichaam omhoog, ik voel zijn borstspieren zich aanspannen en ik verwacht dat hij het overhemd van de pyjama kapot gaat trekken. Maar in plaatst daarvan trekt hij zijn shirt uit en bekijkt mij vanaf zijn positie.
"Je hebt een hele gevaarlijke deur open gezet, ben je je daar bewust van?" Ik weet niks uit te brengen en staar alleen maar naar dat gezicht wat van een prachtige god zou kunnen zijn.
Zijn grijns zegt genoeg en hij buigt zich weer voorover, hij kust mij keer op keer terwijl zijn vingers de knoopjes van het overhemd wat ik aan heb, opent. Als hij bij het laatste knoopje is en deze opent, glijden zijn lippen naar het zachte plekje onder mijn keel en kust mijn nek, hals, sleutelbeenderen en dan gaat hij naar mijn borst. Een bovennatuurlijke grom verlaat mijn lippen en ik duw mijn borst omhoog, iets wat ik nog nooit gedaan heb.
Hij kust mijn rond mijn borst en ik kan er niks aan doen, maar als zijn hand over mijn onderbuik glijd hou ik het niet. "Alsjeblieft." Het woord verlaat mijn mond te snel, ik sla een hand voor mijn mond als hij zijn hoofd opheft. "Wat zei je nou?" Hij komt zo ver omhoog dat hij op de zelfde hoogte ligt als mij. Ik schud mijn hoofd, terwijl mijn hand nog op mijn mond ligt. Maar hij trekt mijn hand weg en zijn dwingende blik gaat over mij heen. "Wat wilde je nou?" Zijn hand zakt verder naar beneden en ik duw mijn dijen tegen elkaar aan, om niet te laten zien hoe graag ik zijn aanrakingen wil. Zijn nagels krassen over mijn huid, net boven mijn schaambot. "Alsjeblieft," dit keer zeg ik het zacht. Hij grijnst duivels en zijn hoofd zakt weer, richting mijn linker borst. "Wat wil je Angel? Dit?" Zijn hete adem gaat over mijn tepel, voor zijn tong erover likt en ik een kreetje slaak. "Of dit?" Hij kijkt nu naar mij, voor hij uithaalt. Zijn hand gaat zonder waarschuwing mijn broek en onderbroek in, zijn vingers glijden zo naar mijn gevoelige puntje. Een harde grom en kreun verlaat mijn mond, terwijl hij zijn mond een stukje open heeft staan. "Holy fuck, je bent doorweekt." Mijn wangen kleuren rood door zijn woorden, nog nooit heb ik dit meegemaakt en ik voel mij een complete maagd. Blijkbaar leest hij mijn gedachtes in mijn ogen, want hij kust mij stevig.
"Well Angel... tell me, do you ever try.... to come to the other side?" Ik hap naar adem, mijn vingers grijpen de lakens onder mij vast als hij een rondje met zijn vingers danst in mijn broek. "The other side?" Opnieuw die grijns, "my side, the dark side." Ik hef mijn kin de lucht in als zijn lippen zich om mijn tepel sluiten en hij eraan zuigt, terwijl zijn vinger op en neer beweegt op het te gevoelige punt tussen mijn benen.
Hij grinnikt tegen mijn huid als hij zijn weg naar mijn rechterborst volgt, "je bent dit niet gewend, je bent compleet overgeleverd aan mij." Ik knik als hij aan mijn tepel draait om een antwoord uit mij te krijgen, wat hem lukt.
"Dan zal ik je genadig zijn." Maar als hij mijn borst gekust en gelikt heeft kust hij mij steeds verder, tot hij bij de rand van mijn broek is. Hij haakt zijn vingers om de stof en ik duw mijn billen omhoog zodat hij ze omlaag kan trekken, maar dan haperen zijn bewegingen. Hij kijkt weer naar mij en laat mijn broek los, hij vlijt zijn lichaam tegen de mijne en hij kust mij weer, terwijl hij zijn vingers tussen mijn benen duwt en in mij glijd. "Kom voor me, kreun en schreeuw voor me." Zijn woorden zetten mijn gevoelige delen in brand en ik duw mij harder tegen hem aan. Maar hij zet tempo in zijn bewegingen en kust, likt en bijt mijn huid. Het is een kwestie van minuten voor ik hijgend en kreunend naast hem lig. "Angel?" "Ja?" "Kom, nu." Mijn ogen groeien door dit bevel, maar ik voel hoe de zenuwen zich opbouwen. Ze bouwen zich radend snel als hij sneller gaat en de woorden nog eens herhaald. Mijn adem stokt, "schreeuw mijn naam." En dat doe ik, ik ontplof en schreeuw zijn naam. Ik heb geen idee hoe hard, mijn oren suizen en mijn lichaam schokt en ik zie even zwart voor mijn ogen.
Pas als ik op adem ben gekomen en slik voel ik hoe rauw mijn keel voelt, ik besef dat ik geschreeuwd moet hebben. Ik kijk blozend opzij, recht in zacht groene ogen. Alsof het groene bos vol nevel ligt aan het begin van de ochtend. De zonneschijn die glittert over het vochtige gras en de natte bladeren.

Langzaam trekt hij zijn vingers terug en veegt ze af aan zijn shirt, die hij verfrommeld op de grond gooit. Dan gaat hij opnieuw op mij zitten en knoopt het nachthemd dicht. "Het spijt mij als ik.." Maar hij legt een vinger op mijn lippen en nestelt zich naast mij. Zijn hand trekt mij tegen hem aan en hij kust mij nog een keer. "Ik laat je stukje bij beetje zien hoe sexy, geil en duivels jij bent. Die fucker van een ex van jou heeft je tekort gedaan, ik zorg ervoor dat ik je dingen laat voelen die je nog nooit gevoelt zal hebben." Mijn wangen worden nu vuur rood, "is dit een uitnodiging op meer?" Hij legt zijn hoofd dieper in zijn kussen en lacht hard, "je dacht toch niet dat ik nu nog van je af kon blijven? Ik heb je zonet opgeëist. Als ik 1 van je Tinder dates nu bij je zie, verscheur ik ze. Ik zei toch, je hebt een gevaarlijke deur geopend."
"Maar... wat betekend dit?" "Dat ik je leven nog moeilijker ga maken, simpel zat." Vragend blijf ik hem aankijken, tot hij met zijn ogen draait.
"Ik ben een jaloers, opvliegend en vechtlustig type. Ik doe niet aan het hele relatie gedeelte, wat je waarschijnlijk wel verwachte. ik verander mijn gedrag niet, ben niet opeens aardig. Ik ben precies het zelfde." "Ik laat mij niet gebruiken door jou." Ik kaats terug, maar hij knipoogt alleen maar. "Dat is toch echt wat er net gebeurd is, en je genoot van elke seconde. Want je wilt mij net zo erg als ik jou nog steeds wil. Ik wil jou nog steeds naakt voor mij, smekend om hard in je te rammen."

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Harry zijn gedachten:

  Yeah I see you at the bar, at the edge of my bed
  Backseat of my car, in the back of my head
  I come alive when I hear your voice
  It's a beautiful sound, it's a beautiful noise

  Dat laatste wanneer ze zijn naam schreeuwt

  3 weken geleden
  • LeLouisx3

   Nu een uitgebreide reactie:

   Jouw beschrijvingen zijn zo on point:
   Een hert in de koplampen van een wagen, bambi... damn meteen zie je perfect voor je wat je bedoelt. En hoe je het groen in zijn ogen beschrijft... lijkt wel alsof iemand een crush op die ogen heeft.

   Red, damn! Krijgen we een flashback hoofdstukje naar hun avontuur? 🤭

   En YEEEEEAAAAAAAAAHHHH EINDELIJK!!!! FUCKING FINALLY they're doing it

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen