Bill POV.

Wanneer ik vroeg in de ochtend wakker ben kan ik het niet laten om naar de ring om mijn vinger te kijken. Het is nog zo onwerkelijk dat Tom en ik daadwerkelijk verloofd zijn. Al van kleins af aan had ik een droom om ooit te trouwen en nu komt die droom binnenkort uit. Ik weet dat het niet gelijk dit jaar uit zal komen, maar volgend jaar misschien. Volgend jaar september lijkt mij wel leuk, maar dat bespreek ik nog wel met Tom, eerst de oudergesprekken maar afhandelen.

"Ben je al lang wakker?" Vraagt Tom ineens naast mij en hij draait zich naar mij toe.

"Al een uur ofzo," zeg ik en Tom knikt waarna hij mijn hand vastneemt. "Ik ga even bij Helene kijken. Neem jij je tijd," zeg ik tegen Tom en ik geef hem een zoen, waarna ik naar Helene d'r kamertje loop, maar onze dochter ligt nog heerlijk te slapen. Ik besluit dan maar bij Lisa te gaan kijken, want het duurt nu iets langer voordat ze klaar is natuurlijk. "Hey lieverd, ben je al wakker?" Vraag ik en Lisa knikt.

"Ik wist niet meer hoe te liggen," zegt Lisa en ik zet mij bij haar op bed.

"Dat snap ik. Dat is nu ook lastig he," zeg ik en Lisa knikt waarna ik weer opsta. "Kom je dan ook zo opstaan?" Vraag ik en Lisa knikt waarna ik naar beneden loop. Lisa weet wel dat ze mij of Tom kan roepen als ze hulp nodig heeft.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Zo leuk om te lezen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen