Faceclaim =Oscar Roberson -> https://lookbook.nu/oscarjamesrobertson

Feliks Hristov

Leeftijd: 17
Bloedstatus: Pureblood
Afdeling: Hufflepuff (Durmstrang)
Woonachtig: Griekenland
Uiterlijk:
Feliks is 1.75
Hij heeft olijfgroene ogen
Feliks draagt graag sjaals.
Je kan zijn outfits omschrijven als casual, maar netjes.

Innerlijk
Feliks is nieuwsgierig, heel nieuwsgierig. Dat heeft hem al meermaals in verschillende problemen gebracht. Als hij zichzelf kan zijn, is hij heel spontaan, maakt hij graag grapjes en kan hij heel erg aanwezig zijn in de ruimte. Op Durmstrang werd dat vaak echter niet geaccepteerd, waardoor Feliks nogal onzeker over zichzelf is geworden. Hij trekt zich snel terug en vooral bij macho jongens of grote sporters.
      Zelf doet Feliks niet aan sport, hij is daar veel te onhandig voor. Er gaat regelmatig iets om met hem in de buurt.


Verleden/Familie
Feliks is opgegroeid in een gezin met twee 'vaders', hij werd opgevoed door zijn oom en diens vriend. Al op jonge leeftijd zijn Feliks ouders omgekomen in een soort magisch ongeluk. De ware oorzaak van hun overlijden is nog altijd niet bekend. Vanaf zijn zesde levensjaar woont Feliks dus in bij zijn excentrieke ooms. Zijn ooms waren zijn ouders en zorgden voor hem met zoveel liefde dat Feliks niets te kort kwam. Natuurlijk bezorgde het feit dat hij bij twee mannen in huis woonde soms voor vreemde blikken, maar Feliks trok zich daar nooit zo snel iets van aan.
      In eerste instantie was Feliks heel enthousiast om naar Durmstrang te mogen. Zijn vader was Bulgaars en hij wilde het land leren kennen waar zijn vader vandaan kwam. Durmstrang stelde hem echter toch lichtelijk teleur. Hoewel de omgeving en de school prachtig waren, hield Feliks niet van de donkere sfeer die in de gangen vaak hing,. Daarnaast is Feliks altijd een buitenbeentje geweest op Durmstrang. Hij gaf niet zoveel om sport of om zijn reputatie, wat veel andere jongens wel deden. Daardoor viel hij door zijn gedrag een beetje uit de boot. Het liefst bevond Felix zich in de natuur en was hij creatief bezig. Hij vind het heerlijk om met een schetsboek ergens te gaan zitten en houdt zich vooral daarmee bezig met het tekenen van personen of de omgeving.
      In zijn vierde jaar had hij samen met een andere jongen de wedstrijd gewonnen, waarbij aan het einde een excursie zat om echte draken te bekijken. Feliks wilde dit zo graag dat hij zijn uiterste best deed voor die opdracht en uiteindelijk ook won. Op die trip om echte draken te ontmoeten, leerde hij ook Rosalie kennen. Hij trok veel met haar op die week en ze hebben sinds die tijd altijd contact gehouden via brieven. In zijn vijfde jaar deed hij erg zijn best om met de anderen mee te mogen naar Hogwarts (en hopelijk Rosalie) weer te ontmoeten, maar helaas mocht hij niet mee met de garde die naar het toverschooltoernooi gingen. Nu de kans kwam om weer naar Hogwarts te mogen, greep Feliks de kans met beiden handen aan. Niet alleen om het meisje weer te ontmoeten met wie hij al een paar jaar schreef, maar ook omdat zijn grote crush hetzelfde pad volgde.

Interesses
* Tekenen/Schilderen
* Astrologie

Relaties
Rosalie - Beste vriendin
Feliks kent Casper en Rosalie van een vroegere excursie. Met Rosalie schrijft hij nog altijd brieven. Hij ziet haar als haar allerbeste vriendin.

Casper - Vage kennis
Aleksi - Crush

Extra
* Wil Astronomer worden.

Vakken
* Astrology
* Divination
* Arithmancy
* History of Magic
* Herbology

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen