DAAR LOOPT BRYCE! ´Hallo Bryce!` roep ik. Bryce kijkt omhoog. Hij heeft een oranje broek aan, een groen t-shirt en een geel vest. ´Hallo Myce,` zegt Bryce. ´Ik heet Madelyn,` zeg ik. ´Weet ik, maar Myce en Bryce klinkt beter,` zegt Bryce. ´Mag ik ook meevoetballen?` vraagt Bryce.

´Ja!` roep ik. Bryce trekt zijn vest uit. ´Ik hoor bij Myce,` zegt hij. ´Nee we doen Bais en Madelyn tegen ons,` zegt Erik. ´Dat is eerlijker.` Ik en Bryce knikken.

´IK HEET BRYCE, GEEN BAIS!` roept Bryce. Ik lach. ´Zo weet jij ook hoe het is om een stomme bijnaam te hebben, Bais,` lach ik. Ik denk terug aan de Heelal Strijders.

´Zullen we samen Komeet Knal doen?` vraag ik aan Bryce. ´Als we het nog kunnen,` zegt Bryce. Bryce gaat op de middenlijn staan. ´Ga maar met zijn allen bij het goal staan,` zeg ik. Dat doen ze. Ik ga bij het lege goal staan.

Ik ren naar voren. Bryce heeft de bal tussen zijn benen. Ik maak een salto. Ik kom terecht op Bryce schouders. Bryce springt omhoog. Ik spring ook. Nu springt Bryce op mij. Ik kreun, maar ik blijf doorgaan. Ik spring weer op Bryce. En Bryce weer op mij. Zo gaat het heel lang door.

Uiteindelijk houden ik en Bryce elkaars hand vast. We maken hand in hand nog een paar salto's om hoger te komen. Bryce heeft de bal nog steeds tussen zijn benen. Bryce laat de bal los. Teglijk schieten ik en Bryce de bal weg. ´Komeet knal!` roepen we. De bal vliegt het goal in. Alle keepers vallen door de kracht van de bal.

Ik en Bryce vallen naar beneden. Ik zie dat Mark er ineens is. Hij rent naar de plek waar hij denkt dat ik ga vallen. Als Mark iemand moet vangen, is het Bryce. Ik en Bryce zijn bijna beneden. ´Vang Bryce,` roep ik. Ik gil. Bryce ook, maar dat is logisch als je van 30 meter naar beneden valt. Mark schreeuwt. ´Help me!` roept hij. Nu zijn ik en Bryce echt bijna beneden.

Reacties (1)

  • ZainaSwift

    Als Mark iemand moet vangen, is het Bryce. Ik en Bryce zijn bijna beneden.

    Romantisch.

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen