Tom POV.

De volgende dag brengen Bill en ik de jongens bij Sam en Lance waarna we weer naar huis vertrekken. "Eindelijk hebben we de kans," zegt Bill en ik knik.

"Ik hoop dat ik gelijk raak kan schieten," zeg ik met een knipoog, want wie weet hoelang het gaat duren voordat Bill en ik weer de kans krijgen. Voor hetzelfde geldt storen de jongens ons de komende tijd verder niet, maar het kan ook zo zijn dat, dat wel gaat gebeuren.

Wanneer we thuis zijn lopen we gelijk door naar onze slaapkamer en Bill drukt zijn lippen op die van mij en ik zoen hem terug. "Ik hou van jou," zegt Bill.

"En ik van jou," zeg ik waarna ik Bill op het bed duw en ik blijf hem zoenen, terwijl ik met z'n broek bezig ga, totdat ik die uit heb weten te krijgen.

"Wow," zegt Bill en ik glimlach even.

"Ik doe nog geeneens wat," zeg ik.

"Het is gewoon te lang geleden," zegt Bill en ik lach even waarna ik hem weer zoen en zodra we helemaal naakt zijn ga ik in hem. "Hmm, Tomi," kreunt hij en ik glimlach even.Wanneer we zijn klaargekomen leg ik mij tegen Bill aan terwijl Bill over mijn arm wrijft. "Dat was weer fijn," zeg ik en Bill knikt. Het is niet alleen voor het maken van een kindje, maar ook om onze liefde aan elkaar te tonen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!
    Hoop dat het lukt

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen