Bill POV.

Wanneer ik heb opgehangen loop ik terug naar de kinderen. "We zien papa niet," zegt Meike en ik zet mij bij de kinderen neer.

"Papa Tom is helaas ziek. Daarom speelt hij niet," leg ik uit.

"Dus ik mag voor Nederland juichen?" Vraagt Meike hoopvol.

"Natuurlijk lieverd. Je mag juichen voor wie je wilt," zeg ik tegen haar en Meike knikt vrolijk, maar bij Liam is de teleurstelling groter. "Je ziet papa binnenkort wel weer spelen," zeg ik tegen Liam en ik neem hem bij mij op schoot en hij slaat z'n armpjes om mij heen en niet veel later hoor ik Meike juichen. "Heeft Nederland gescoort?" Vraag ik.

"Ja!" Roept ze uit en ik lach even.

"Mooi zo," zeg ik dan, terwijl Liam tegen mij aan blijft liggen. "Zal ik jou dan naar bed brengen?" Vraag ik en Liam knikt langzaam waarna ik hem mee naar boven neem, waar ik hem klaar maak voor bed om hem daarna in te stoppen. "Slaap lekker lieverd," zeg ik.

"Jij ook," zegt Liam, maar het is al snel duidelijk dat het hem niet lukt om te slapen en net dan hoor ik Meike ook weer juichen.

"Zullen we proberen papa Tom te bellen?" Vraag ik en gelijk schiet Liam overeind.

"Ja!" Roept hij gelijk uit. Ik weet niet of Tom is gaan slapen, of dat hij de wedstrijd kijkt, maar ik kan het altijd proberen. Als het Liam daarna wel lukt om te slapen is dat ook alleen maar beter voor Liam.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw wel leuk !

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen